oyunu hatırlamama yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Radical Entertainment's prototype. legendary game of that time.

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Herkes iğrenç oyun diyor ulan zamanını ne oluyor da oluyor işler Siz bilmezsiniz Çoluk çocuk demiş sizlere bokun oyun oynayamıyor var ya ondan dolayı konuşuyorlar zamanının efsane oyunuydu beni askerlerin silahlarını alabilme füzeler falan atıklardır merminin izleri falan gitti Hani zamanına göre yapılmış harika muhteşem bir oyun cidden 10 üzerinden 10 puan veririm zaten oyunun ismini yazmışlar yukarıda Benim yazmama gerek yok cidden on numara oyun Hele git baş ilk başı var efsane öyle bir karmaşa var ki e oyunda şöyle bir şey var İstersen kafana göre de gelebilirsin istersen görevde yapabilirsin

Özellikle en çok sevdiğim askerin görüntüsüne askerin görüntüsüne giriyorsun diğer askerler sana saldırmıyor

Gençler ben 2000 doğumluyum Şu an 20 yaşındayım Benim bilgisayarım yoktu PlayStation 1 ile Birimden Onda da aradım oyunlar var birkaç tane ama bulamıyorum yani o oyunu biliyorum da hele metal sulug o zamanları dönüp bakıyorum Mortal Kombat 3 oynuyordum grafikleri ne hastaydım Geçenlerde aklıma geldi baktım ulan dedim be bizim Gözümüz körmüș hahahahah

Üye
5 HİZMET YILI
Prototype Bu arada hala iyi bir oyun vurdulu kırdılı esi bile olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...