Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes iğrenç oyun diyor ulan zamanını ne oluyor da oluyor işler Siz bilmezsiniz Çoluk çocuk demiş sizlere bokun oyun oynayamıyor var ya ondan dolayı konuşuyorlar zamanının efsane oyunuydu beni askerlerin silahlarını alabilme füzeler falan atıklardır merminin izleri falan gitti Hani zamanına göre yapılmış harika muhteşem bir oyun cidden 10 üzerinden 10 puan veririm zaten oyunun ismini yazmışlar yukarıda Benim yazmama gerek yok cidden on numara oyun Hele git baş ilk başı var efsane öyle bir karmaşa var ki e oyunda şöyle bir şey var İstersen kafana göre de gelebilirsin istersen görevde yapabilirsin
Özellikle en çok sevdiğim askerin görüntüsüne askerin görüntüsüne giriyorsun diğer askerler sana saldırmıyor
Gençler ben 2000 doğumluyum Şu an 20 yaşındayım Benim bilgisayarım yoktu PlayStation 1 ile Birimden Onda da aradım oyunlar var birkaç tane ama bulamıyorum yani o oyunu biliyorum da hele metal sulug o zamanları dönüp bakıyorum Mortal Kombat 3 oynuyordum grafikleri ne hastaydım Geçenlerde aklıma geldi baktım ulan dedim be bizim Gözümüz körmüș hahahahah