Oyunu kapayınca silahlar gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR BENİM BİLDİĞİM REAL ENVANTERLERDE OYUNDAN ÇIKINCA SİLAHLAR OYUNDA KALIYOR AMA DWORD VİP VE DWORD LİTE NİN REAL ENVANTERİNDE OYUNDAN ÇIKINCA SİLAHLAR UÇUYOR YETKİLELERDEN İSTEĞİM ŞU Kİ

1-OYUNDAN ÇIKINCA SİLAHLAR ENVANTERDE KALSIN VE SÜREİZ KULLANIM OLSUN

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim kolay bir yöntemi var dwordda veya dword liteda slot inventory ac sılahları sec name esp vb. ac sonra save&load settings gel oradan yaz "bla bla" sonra ise save tıkla oyundan cık tekrar gır save&load settings gir load bas envanter geldı kolay bır yontem +1 le

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
xKalpsizBoy' Alıntı:
öyle bi h1le varsa versene

öyle hileler var kodlama dilleri 
c++ ve c#
ancak sıkıntılı işte bulamıyoruz

oneono' Alıntı:
kardeşim kolay bir yöntemi var dwordda veya dword liteda slot inventory ac sılahları sec name esp vb. ac sonra save&load settings gel oradan yaz "bla bla" sonra ise save tıkla oyundan cık tekrar gır save&load settings gir load bas envanter geldı kolay bır yontem +1 le

istediğim bu değil ki ben oyundan çıkınca silahların gitmemesini istiyorum

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
hileyi açmassan oyundan çıkınca silahlar gider hileyi 1 kere açıp tüm silahların sınırsız çarında kaldığı bi hile yok

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
spelors' Alıntı:
hileyi açmassan oyundan çıkınca silahlar gider hileyi 1 kere açıp tüm silahların sınırsız çarında kaldığı bi hile yok

kardeş ınject ve dll türlü hileleri hepsi sana süresiz kullanım silah verebiliyor bilmiyosan konuşma bence

xKalpsizBoy' Alıntı:
öyle bi h1le varsa versene

hile ye bile foeumda h1le diyosun ya xdd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...