ekran kartı kasıyorsa olabilir inşallah garantisi devam ediyodur . 1050 gönderdim teleafi için 1060 gönderdiler bilgin olsunArkadaşlar cs go da vs tam ekran yapıp çözünürlülüğü düşürürsem ekranın gaması ve parlaklığı düşüyor napıcam normalde oyun daha açık renkli daha parlak gözükürken çözünürlülüğü düşürünce gözümü ağrıtıyor
ve sanırım ekran kartından nvidiadaki bir ayar etkiliyor olabilir çözümü bilen birisi yazarsa çok memnun olurum
Ekran Kartı: 1050 Tİ OC
(bütün driverler güncel)
google de arattınmıArkadaşlar cs go da vs tam ekran yapıp çözünürlülüğü düşürürsem ekranın gaması ve parlaklığı düşüyor napıcam normalde oyun daha açık renkli daha parlak gözükürken çözünürlülüğü düşürünce gözümü ağrıtıyor
ve sanırım ekran kartından nvidiadaki bir ayar etkiliyor olabilir çözümü bilen birisi yazarsa çok memnun olurum
Ekran Kartı: 1050 Tİ OC
(bütün driverler güncel)
aratmasam buraya gelmezdimgoogle de arattınmı
evet çözünürlülük değiştiriyorum bi ekran kararıyorHer oyunda mı var bu? aynı kartı kullanıyorum bende böyle bir sıkıntı yok
ekran kartı nasıl kasabilir lol 140 cs 300 sabit fps alıyorumekran kartı kasıyorsa olabilir inşallah garantisi devam ediyodur . 1050 gönderdim teleafi için 1060 gönderdiler bilgin olsun
pencerede sıkıntı yok tam ekran sadecePencere modunda oynamayı dene istersen bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?