21 May 2020 #1 terapi713 T Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 40 6 HİZMET YILI Bende hiçbir adblcok yok ancak bu uyarıyı alıyorum. Java yüklediğim zmn bu oldu ve javayı kaldırdım hala kullanamıyorum. Acil destek lütfen!!
Bende hiçbir adblcok yok ancak bu uyarıyı alıyorum. Java yüklediğim zmn bu oldu ve javayı kaldırdım hala kullanamıyorum. Acil destek lütfen!!
Çözüm BuzKupu 21 May 2020 Aldığın hatayı resimli ve detaylı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız dostum. Pek açık değil yazdıkların anlamaz kimse
Aldığın hatayı resimli ve detaylı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız dostum. Pek açık değil yazdıkların anlamaz kimse
21 May 2020 #2 BuzKupu Ultra Üye Katılım 19 May 2017 Mesajlar 1,681 Çözümler 15 Tepki puanı 170 Ödüller 12 Yaş 31 9 HİZMET YILI Aldığın hatayı resimli ve detaylı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız dostum. Pek açık değil yazdıkların anlamaz kimse Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Aldığın hatayı resimli ve detaylı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız dostum. Pek açık değil yazdıkların anlamaz kimse
21 May 2020 Yasaklandı #3 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI ss atarsan veya ne hatası aldıgını söylersen yardımcı olayım Oyla 0 Olumsuz oyla
21 May 2020 #4 Ephonecer E Seçkin Üye Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 581 Çözümler 12 Tepki puanı 73 Ödüller 6 8 HİZMET YILI terapi713' Alıntı: Bende hiçbir adblcok yok ancak bu uyarıyı alıyorum. Java yüklediğim zmn bu oldu ve javayı kaldırdım hala kullanamıyorum. Acil destek lütfen!! Genişletmek için tıklayın ... Duyurular kısmında çeşitli hata ve çözümler yer alıyor oradan araştırabilirsin. Ayrıca bütün güvenlik duvarını vs kapatman lazım denetim masası ve windows güvenlik duvarı kontrol et detaylı şekilde ekstradan antivirüslerde kapalı olsun Oyla 0 Olumsuz oyla
terapi713' Alıntı: Bende hiçbir adblcok yok ancak bu uyarıyı alıyorum. Java yüklediğim zmn bu oldu ve javayı kaldırdım hala kullanamıyorum. Acil destek lütfen!! Genişletmek için tıklayın ... Duyurular kısmında çeşitli hata ve çözümler yer alıyor oradan araştırabilirsin. Ayrıca bütün güvenlik duvarını vs kapatman lazım denetim masası ve windows güvenlik duvarı kontrol et detaylı şekilde ekstradan antivirüslerde kapalı olsun
21 May 2020 #5 zahid87942 Z Üye Katılım 19 May 2020 Mesajlar 48 Tepki puanı 1 Yaş 31 6 HİZMET YILI Tarayıcıyı yeniden indir Oyla 0 Olumsuz oyla
21 May 2020 Konuyu başlatan #6 terapi713 T Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 40 6 HİZMET YILI BuzKupu' Alıntı: Aldığın hatayı resimli ve detaylı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız dostum. Pek açık değil yazdıkların anlamaz kimse Genişletmek için tıklayın ... Harkaw' Alıntı: ss atarsan veya ne hatası aldıgını söylersen yardımcı olayım Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap YÜKLE yazan kısmı yazı gibi algılıyor. basınca bir tepki vermiyor. boş alana basmışım gibi olduğuyla kalıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
BuzKupu' Alıntı: Aldığın hatayı resimli ve detaylı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız dostum. Pek açık değil yazdıkların anlamaz kimse Genişletmek için tıklayın ... Harkaw' Alıntı: ss atarsan veya ne hatası aldıgını söylersen yardımcı olayım Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap YÜKLE yazan kısmı yazı gibi algılıyor. basınca bir tepki vermiyor. boş alana basmışım gibi olduğuyla kalıyor
21 May 2020 Konuyu başlatan #7 terapi713 T Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 40 6 HİZMET YILI zahid873675' Alıntı: re download and install Genişletmek için tıklayın ... Firefox indirdin yine olmadı. Oyla 0 Olumsuz oyla
zahid873675' Alıntı: re download and install Genişletmek için tıklayın ... Firefox indirdin yine olmadı.
21 May 2020 #8 DreamDance D Uzman Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 203 Çözümler 2 Tepki puanı 16 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Tekrar silip yükleyin Oyla 0 Olumsuz oyla
21 May 2020 Konuyu başlatan #9 terapi713 T Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 40 6 HİZMET YILI DreamDance' Alıntı: Tekrar silip yükleyin Genişletmek için tıklayın ... firefox u mu? Oyla 0 Olumsuz oyla