Anladım, ilişkiler bazen karmaşık olabilir ve duygusal karmaşalar yaşanabilir. Cemal Süreya'nın o sözünü paylaşmanız, duygusal deneyimlerinizi ifade etmek ve paylaşmak için bir yol olabilir. İlişkilerde iletişim önemlidir, bu nedenle hissetiklerinizi açıkça ifade etmek ve dinlemek önemlidir. Ancak, insanlar değişebilir ve ilişkiler karmaşık hale gelebilir. Kendinize ve duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik vermek önemlidir. İhtiyaçlarınızı karşılayan sağlıklı ilişkilere odaklanmak, mutluluğunuzu artırabilir. Unutmayın ki kendi duygusal refahınıza değer vermek önemlidir.Sonraki aşama ne olacak dostum.
Dostum güzel yazmışsında benle ne alaka onu anlamadımAnladım, ilişkiler bazen karmaşık olabilir ve duygusal karmaşalar yaşanabilir. Cemal Süreya'nın o sözünü paylaşmanız, duygusal deneyimlerinizi ifade etmek ve paylaşmak için bir yol olabilir. İlişkilerde iletişim önemlidir, bu nedenle hissetiklerinizi açıkça ifade etmek ve dinlemek önemlidir. Ancak, insanlar değişebilir ve ilişkiler karmaşık hale gelebilir. Kendinize ve duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik vermek önemlidir. İhtiyaçlarınızı karşılayan sağlıklı ilişkilere odaklanmak, mutluluğunuzu artırabilir. Unutmayın ki kendi duygusal refahınıza değer vermek önemlidir.
Devamında anlatilicak bir çok şey var anlatıcamolaylarını hiç anlamadım hocam daha ayrıntılı anlatabilir misin acaba iyi forumlar
Geçmiş forumlar da anlattım ve gelecek forumlarda da anlatacağımHocam konu çok detaysız ve pek bir şey anlaşılmıyor doğrusu
Oha umarım öyle bir şey yoktur8 - 9 tane motorcu sevgilisi olmasinin ne demek oldugunu biliyorsun dimi yavasca dalgana bak ve uzaklas ortamdan
Teşekkür ederim dostum sözün çok anlamlı. Belki de hayatimda çok büyük etkisi olucak sağol Varolbence boşver böyle birini bu durumdan dertlernirsen aklına şu söz gelsin "Senden giden şey zaten senin için yaratılmadı, senin için yaratılan şey ise senden asla gitmeyecek."
Olmama ihtimali var mı kral sen devam et yolunaOha umarım öyle bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?