Özel Bir Konu Lütfen Yardım Edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şimdi müdüre gidip diyeceksin ki; Okulda sevişmiyoruz, öpüşmüyoruz, el ele dahi tutuşmuyoruz, normal iki öğrenci gibiyiz. Bunun neresi disiplin suç? Sizin öğrencilerinizin hayatını bu derece kısıtlamaya ne hakkınız var? Ya biz devam ederiz siz de disipline mi nereye veriyorsanız verirsiniz, ya da yaptığımız şeyin normal olduğunu o kafanıza sokarsınız. Biz de boş durmayacağız. Ailelerimiz ile birlikte gerekli makamlara şikayette bulunacağız, şimdi dilediğinizi yapabilirsiniz.

Happy end :kaybear:
Başımıza iş falan alırız sonra ya..

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ah keşke... Adam nereye ne zaman gittiğini çok iyi biliyor. Kıza cps falan taktı herhalde
Üzmek istememde ayrılın bence. Müdüre karşı falan gelmeyin kızın babasını arar babası sevgili olduğunuzu öğrenir daha kötü yerlere gider olay kızın babası bilmiyor galiba sevgili olduğunuzu

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Üzmek istememde ayrılın bence. Müdüre karşı falan gelmeyin kızın babasını arar babası sevgili olduğunuzu öğrenir daha kötü yerlere gider olay kızın babası bilmiyor galiba sevgili olduğunuzu
Sadece babası bilmiyor. Ama babasıda beni cidden çok seviyor.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Kız İçin Kendini Heba Etme Bence

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Karşim forum Aşk-ı Memnu'ya döndü :lazerdoge:

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
E yardım ediyoruz iplemiyorsun :rem:

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kaçıncı sınıfsın kardeşim ona göre birşey söyleyim burda söylemek istemezsne özelden yazabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Müdürün PC'sine Trojen At veya Onu İzleyebilecek Birşey At Sonra Kamera Kayıtlarını Sil Uzaktan Sonra Gözükmeyecek Bir Yerde Konuşun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...