- Yasaklandı
-
udemyden ders alabilirsin githubdan source alıp derleyebilirsinArkadaşlar selamlar Ben selim. 19 yaşındayım. Ben özel hile yapma dersi almak istiyorum bunu nereden nasıl bulabilirim. Parası neyse hiç önemli değil 10kya kadar bütçem var. Yeterki biraz olsun kendime hile yapabilecek düzeye geleyim. Amacım satmak değil kişisel hile yapmak.
Böyle işler bilgi ister. Paralı bu işi öğreten bir çok videolar var ama işin aslı bu tür oyun hilelerini yapanlar ilk senin gibi düşünür sonra en kazık fiyatlara başkalarına parayla yaptığı hileleri satar. Yani hile yapmak kolay değildir. Yapan kişiler ise yaptıktan sonra satmak için tüketici arar.Arkadaşlar selamlar Ben selim. 19 yaşındayım. Ben özel hile yapma dersi almak istiyorum bunu nereden nasıl bulabilirim. Parası neyse hiç önemli değil 10kya kadar bütçem var. Yeterki biraz olsun kendime hile yapabilecek düzeye geleyim. Amacım satmak değil kişisel hile yapmak.
öğretiyorlarmı sesli bi şekilde falan yoksa yazıylamı okuyomusun ona göre araştırıcam siteyi bende çok istiyorum hem parası bol hemde eylenceli benceUdemy.com a bakmanı tavsiye ederim
kesinlikle katılıyorum ingilizce olmadan bir yere kadar gidersinDostum İngilizceyi Öğren Gerisi Çorap Soküğü Gibi Gelir Tabi Kodlama Dillerinide Öğrenmen Gerek C++ öğren Bence
öğretiyorlarmı sesli bi şekilde falan yoksa yazıylamı okuyomusun ona göre araştırıcam siteyi bende çok istiyorum hem parası bol hemde eylenceli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?