Dostum, aynı problemi yaşıyordum. Bir soru bile cevaplayamazdım. Şimdi keşke geçmişe gitsem de hepsini cevaplasam diyorum.Selamlar iyi aksamlar dilerim. Şu sıralar okullar acıldı biliyorsunuz ki. Okulda sanırım özgüven problemi yaşıyorum. Soru cevaplayacagım zaman bile içimde ya yanlıs soylersem rezil olursam diye bir korku oluyor. Ortaokulu imamhatipde okumustum. Bilen bilir imamhatipden daha pis ortam yoktur. Ayrıca kız erkek ayrı oldugundan kızlarla cok yakın da olamıyorum. Konusurken falan utanıyorum. Bazılarının yanına gidince kendımı kücük görüyorum. Genel olarak özgüvenim yok ve utangac cekingen bir insanım özümde. Kızlarla konusamıyorum degil ama rahat olamıyorum utanıyorum kısaca. Bunları nasıl yenebilirim?
Reis bende aynı problemi yaşıyordum ama dedim ki kendime hadi yaparsın olum sen dedim direk bodozlama girdim muhabbete atıldım ortamlara şimdi rahatım diyeceğim o ki hiç çekinme utanma direk gir aralarına muhabbet et konu aç işte şöyle olmuş böyle olmuş şunu yapabiliriz bunu yapabiliriz de ondan sonrası olur gider zaten
Soru sormak çok sıkıntı değil de, genelde kızlarla falan sorun yasıyorum. Normal olarak konusabiliyorum dedigim gibi ama rahat degilim. 5 senedir hic muhabbetim olmadi yani. Nasıl rahat davranabileceğimi bilmiyorum. İster istemez utanıyorum cekiniyorum o sekildeDostum, aynı problemi yaşıyordum. Bir soru bile cevaplayamazdım. Şimdi keşke geçmişe gitsem de hepsini cevaplasam diyorum.
İnsanlara karşı kulaklarını kapat, aklından ne geçiyorsa söyle. Bir şey kaybetmezsin.
Gerek yok knk kendini kasmana rahat ol ya sanki her zaman onlardan biriymişsin gibi davran utanma knk ne gerek var yani sen değil onlar senle konuşurken utansın sen rahat olSoru sormak çok sıkıntı değil de, genelde kızlarla falan sorun yasıyorum. Normal olarak konusabiliyorum dedigim gibi ama rahat degilim. 5 senedir hic muhabbetim olmadi yani. Nasıl rahat davranabileceğimi bilmiyorum. İster istemez utanıyorum cekiniyorum o sekilde
İste brom keske o kadar kolay olsa be. Ama zamanla alısırım gibime geliyor. Bir kac kisiyle konusuyorum genelde. Dedigim gibi hep imamhatip ortamından böyle hissediyorum.Gerek yok knk kendini kasmana rahat ol ya sanki her zaman onlardan biriymişsin gibi davran utanma knk ne gerek var yani sen değil onlar senle konuşurken utansın sen rahat ol
Sende haklısın knk tabiri caizse eşşekten inip at a biniyorsun şuanİste brom keske o kadar kolay olsa be. Ama zamanla alısırım gibime geliyor. Bir kac kisiyle konusuyorum genelde. Dedigim gibi hep imamhatip ortamından böyle hissediyorum.
kanka bunları izlenimini değiştirerek yenebilirsin. seni dinlemek isterim. discord id furlev#6666Selamlar iyi aksamlar dilerim. Şu sıralar okullar acıldı biliyorsunuz ki. Okulda sanırım özgüven problemi yaşıyorum. Soru cevaplayacagım zaman bile içimde ya yanlıs soylersem rezil olursam diye bir korku oluyor. Ortaokulu imamhatipde okumustum. Bilen bilir imamhatipden daha pis ortam yoktur. Ayrıca kız erkek ayrı oldugundan kızlarla cok yakın da olamıyorum. Konusurken falan utanıyorum. Bazılarının yanına gidince kendımı kücük görüyorum. Genel olarak özgüvenim yok ve utangac cekingen bir insanım özümde. Kızlarla konusamıyorum degil ama rahat olamıyorum utanıyorum kısaca. Bunları nasıl yenebilirim?
Seçilen değil seçen olacaksın. Spora git birkaç yetenek edin insanlar senin peşinden gelsin. Zaten bir şeylerde iyi olduğunu bilmenin özgüveniyle rahat edebilirsin.Selamlar iyi aksamlar dilerim. Şu sıralar okullar acıldı biliyorsunuz ki. Okulda sanırım özgüven problemi yaşıyorum. Soru cevaplayacagım zaman bile içimde ya yanlıs soylersem rezil olursam diye bir korku oluyor. Ortaokulu imamhatipde okumustum. Bilen bilir imamhatipden daha pis ortam yoktur. Ayrıca kız erkek ayrı oldugundan kızlarla cok yakın da olamıyorum. Konusurken falan utanıyorum. Bazılarının yanına gidince kendımı kücük görüyorum. Genel olarak özgüvenim yok ve utangac cekingen bir insanım özümde. Kızlarla konusamıyorum degil ama rahat olamıyorum utanıyorum kısaca. Bunları nasıl yenebilirim?
bu nasıl bir taktik yavOkulda kavga etki özgüvenin yükselsin ayrıca kızlarla arası iyi olan bi arkadaşının yanında gez
Ama garanti işe yarayacakbu nasıl bir taktik yav
Post automatically merged:
Dostum kızlarla konuşacak zamanı yine kendin gibi olmana bak sakın hani duruşum şöyle olsun böyle cevap verim mimiklerim böyle olsun vs. falan sakın böyle saçma sapan triplere girme konuştuğun kişilerle nasıl konuşuyorsan öyle konuş şimdi gidip asker arkadaşınmış gibide davranma sakın atıyorum erkek ortamında konuşurken kaba sözcükler kullanıyorsan kızların yanında öyle sözcükler kullanmamaya dikkat et.
İnsanların ne düşündüğünü umursama, kendine güven inan. Yanıla yanıla doğruyu bul.o sıkıntı bende halla var kral çözüm ne bulamadım
kardesim sınıfında rezil olsan ne olcak sanki arkadasların hep doğru yapıyormus gibi birde eğer sınıfta sevdiğin biri varmı varsa o sebeb olabilirSelamlar iyi aksamlar dilerim. Şu sıralar okullar acıldı biliyorsunuz ki. Okulda sanırım özgüven problemi yaşıyorum. Soru cevaplayacagım zaman bile içimde ya yanlıs soylersem rezil olursam diye bir korku oluyor. Ortaokulu imamhatipde okumustum. Bilen bilir imamhatipden daha pis ortam yoktur. Ayrıca kız erkek ayrı oldugundan kızlarla cok yakın da olamıyorum. Konusurken falan utanıyorum. Bazılarının yanına gidince kendımı kücük görüyorum. Genel olarak özgüvenim yok ve utangac cekingen bir insanım özümde. Kızlarla konusamıyorum degil ama rahat olamıyorum utanıyorum kısaca. Bunları nasıl yenebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?