- Yasaklandı
-
sen düşünüleceksin genede teşekürlerBizdede yokki Yani bu ufak tefek şeyler zamanla alışıyorsun nan bana herşey anlamsız geliyor ama bir gün bu yazımı okursan ozaman daha iyi anlarsın şuan yalnızlık çekiyoprsun çık dışarı gökyüzüne baka dur eminimki rahatlıyacaksın.
bende onlarda yoktipim var gücüm var ama bunlar hiçbir işe yaramıyor bendensin sende
elbet senden hoşlanan vardır hiç sevdiğin varmı ?onlarda
Rica ederimsen düşünüleceksin genede teşekürler
bende onlarda yok
agabeBende Senin Gibiyim A Sosyal Oldum Artık Hayattan Soğudum Bu arada dediklerinin Hepsi bende yok
var genelde forum sitelerini hacklemeye çalışırım hacklersem beni tek bu mutlu ederSenin Gülümseten Hiçbir şey yok mu
var genelde forum sitelerini hacklemeye çalışırım hacklersem beni tek bu mutlu eder
teşekürler kaplanulan iyi'ki bi 14 şubat oldu bi triplere girdiniz enayi günü bugün takma kafana aslan
sen şuna bak istersenyonetıcılere soylede sana admın panel ı versınler shell atar ındex basarsın :2iq:
yok malesefelbet senden hoşlanan vardır hiç sevdiğin varmı ?
nezaman kalkışsan içimden bişe benle konuşup şunu diyor: bunlarla senin ne işin var be bunlar iyi kalsı güçlü zengin insanlarla arkadaş olurlar senin gibi birini kim ne yapsınKişisel gelişimini sağla, başarılı olacağın bir konuya yönel. Fitness ile kas yapabilir, fiziken kendini güzelleştirebilirsin. Etrafında sana olumsuzluk veren kim varsa ne varsa hayatından çıkar, bolca kitap oku ve mümkün olduğunca sosyalleşmeye çalış.
var genelde forum sitelerini hacklemeye çalışırım hacklersem beni tek bu mutlu eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?