Ultra Üye
Tavsiyelerin için teşşekür ederim kombinimi baştan göze geçirip diksiyon umu düzene sokmaya çalişicam hobi edinicem kendimi geliştirmeye bakıcam eminim ki üstesinden gelebilirim1. Kural sana yakıştığını düşündüğün şeyleri giy önce sen beğen.
Ayna karşısına geç ve dış görünüşünü incele
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sana yakıştığını düşündüğün şeyleri gözden geçir ! Bazı şeyleri çok seviyor olabilirsin ama bazen dışarıdan bir gözle kendine bakmalısın.
2. Kural arkadaş ortamını gözden geçir
Etrafında sürekli küfreden itici dangalak veya sürekli etrafına sataşan arkadaşlarına arana bir mesafe koymalısın
Onları yine sevmeye devam edebilirsin ama onlar senin önünde ki bir bariyer olmaya devam edecekler.
3. Kural nasıl konuştuğunu test et.
Diksiyonun mükemmel olmak zorunda değil ama en azından daha düzgün bir Türkçe ile cümle kurabilmelisin
Unutma sana kimse şairler gibi konuş demiyor .
4. Kural kızlar öcü değildir onlarla konuşabilir dertleşebilir sohbet edebilirsin seni yemeyeceklerdir.
Gözünde büyüttüğün şeyden istemsizce korkarsın. Merak etme onlarda tuvalete gidiyorlarhiç birisi tek boynuzlu bir at değil
Hepsi bu kadardı ama özel bir tavsiye istersen özel bir şeyler hissettiğin bir kızı mümkün olduğunca yoğun olmadığı etrafında çok arkadaşı olmadığı bir ortamda yakala ve o zaman konuşmayı dene. Eğer hiç arkadaşlarının yanından ayrılmıyorsa o zaman ilk tanışmada önce onunla tanış ve göz kontağı kur ama önce arkadaşlarını öv onları pofpofla çünkü sen konuşmanı bitirip gittiğinde arkandan seni o kıza övecek ve senin bahsin geçerken senden iyi bahsedecek insanlara ihtiyacın var.
Emin ol arkadaşlar ilişkilerde çok önemlidir küçük yaşlarda. Birbirlerini çok etkilerler.
Ve son bir tavsiye asla hiç bir konuda bir sülüğü andıracak kadar ısrarcı olma bazen serbest bırakmak zaman tanımak ve akışına bırakmak çok daha iyi bir çözümdür. Bunaltmak asla işe yaramaz daha fazla uzaklaştırmak dışında.
Bol şanslar dostum
Bu arada güzelliğinin ortalamaya yakın ama hep ortalamanın altında ki kızlarla arkadaşlık kur bu %100 bilgi değil ama deneyim diyelim çirkin kızların güzel arkadaşları olur <3Tavsiyelerin için teşşekür ederim kombinimi baştan göze geçirip diksiyon umu düzene sokmaya çalişicam hobi edinicem kendimi geliştirmeye bakıcam eminim ki üstesinden gelebilirim
baya güzel hocam cidden teşşekür ederim acele edicemBu arada güzelliğinin ortalamaya yakın ama hep ortalamanın altında ki kızlarla arkadaşlık kur bu %100 bilgi değil ama deneyim diyelim çirkin kızların güzel arkadaşları olur <3Bu sana ne kazandıracak dersen yeteri kadar bacağı kıllı arkadaşların var ama dünyada 2 tür insan var dostum bacağı kıllılar ve kılsızlar.
Bacağı kılsız arkadaşlarınla istediğin kadar prova yapabilirsin onların gururunu okşarsın gezer eğlenir ( arkadaşça ) ve kızların aslında güzel oldukları için erkeklerin onlardan çekindiklerini bu yüzden güzel kızların çıtayı arttırdıklarını kendilerini daha çok geliştirdiklerini ve yalnız olduklarını fark edeceksin. Ama acele et tek erkek sen değilsin
özgüvenimi yitirdim zaten onarmaya çalişiyorum işte kankaBu şekilde düşünmeyip hayatını yaşa kardeşim kendine dikkat et giyim kuşam vs özgüvenini yitirirsen baştan kaybedersin
Tavsiyelerin için teşşekür ederim dişarida vakit geçirip hobi edincem spor yapıcam .öncelikle asosyal olmaktan kurtul dışarıya çık kendine vakit eğlendirecek aktiviteler bul hobiler edin yani
arkadaşlarınla buluş
kızlarla iletişime geçmek istiyosan önce asosyallikten kurtulman lazım arkadaş çevresi edinmen lazım arkadaşlarınla nasıl konusuyosan kızlarla da öyle konuşmaya çalışacaksın
doğru yolda olduğunun farkına varacaksın başkanTavsiyelerin için teşşekür ederim dişarida vakit geçirip hobi edincem spor yapıcam .
aynen kanka sorma ya bir ortama felan awm ye felan girince başim aşşagida felan geziyorum sıkıldım bu durumdan utangançlik felan yok etmem gerek yaGünümüzde en büyük sorunlardan biri bence bu herkesin derdi bu, şimdi ben sana diyeceğim şöyle böyle yap ama tuhaf olan kendimde bazen bu duruma düşüyorum bir bakmışım acayip sıkmışım kendimi yolda yürürken falan veya markete falan girdiğimde, tamamen psikolojik seninle alakalı kardeşim yapmamız gereken kendimizi rahat bırakmak herkesin bizden farkı olmadığını bilmek rahat nefes alabilmek rahat tavırlar ama önemli olan kendimize güzel bakmak güzel giyinmek sevdiklerimizle daha sık vakit geçirmek sonrasında bir problem kalmıyor kendiliğinden kayboluyor zaten hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?