Özgüvensizliğimi nasıl yenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
theycallmealpha.com
sonları okumasan da olur. beni ve arkadaşlarımı senin yaşlarındayken manipüle etmeyi başarmış bir inci sözlük yazarının başlığı. şimdi aşırı saçma geliyor zaten scammiş ama bence kendini iyi hissetmeni sağlayabilir

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
özgüvensizlik sadece korkmaktan ibarettir knk kendimde yaşadım zamanında korkacak ne var allah aşkına konuşmak istediğinle git konuş red yesen nolacak dünyanın sonu mu kafanızda çok büyütüyorsunuz çok takılıyorsunuz bu konular. arkadaşlarından görmüşsündür mutlaka vardır çevrende hiç bir şeyi iplemeyen tipler :) onlar gibi de olma ama orta yolunu bulduğunda yeterli. kendini olumsuza şartlayıp durma pozitif düşünce önemli bu özgüven işinde. başın önde eğik eğik yürüme kaldır kafanı dimdik bak ileriye tanıdığın tnaımadığın insanlarla göz göze gelmekten korkma ölüm yok ucunda. bunları yavaş yavaş dene toplarsın kendini. bende böyle yaparak topladım. kimse senden üstün değil bunu bil ama sende kimseden üstün değilsin unutma.

+ olarak seninle dalga geçip gülen olursa en çok sen gül alınmış gibi davranma. Eğer alındığını hissederlerse devam ederler yapmaya. sen onlardan daha çok gülünce emin ol bir kaç kereden sonra senle uğraşmak hoşlarına gitmemeye başlıyor. yaşandı !

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
atılğan olucan birader hazır cevap olursan zaten sana kelime yetişerecek kimse kalmaz birde önemli olan vucut fiziğini yap yaşın kaç bilmiyorum ama yap yani uğraş pcye kitlme kendini

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
17 yaşındayım 11 .sınıfım 1 kere bıle daha sevıglım olmadı Boyum 1.77 Kılom 53 Tipimde Bir Sorun Yok Ancak Özgüvensizim Kızların Yanına Gidip Konuşamıyorum Yanı Tavsıye Verırsenız Sevınırım
Açıkçası özgüven meselesi çok çeşitli bir konu. Çünkü özgüveninin ne yönden düşük olduğunu bilemeyiz. Sadece ilişki konusunda diyorsan bunun tek çözümü gidip ne kadar zorlansan da kızlarla konuşmaktır. Ayrıca reddedilmekten korkmaman gerekecek. Çünkü reddedilmek seni küçültmez. Reddedildiğin için de seninle dalga geçenler olursa onlar zaten kalitesiz insanlardır. Konuş brom.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence özgüvenini geliştirmek istiyorsan spora başla vücut geliştir hem mental sağlığını hemde fiziksel sağlığını geliştirirsin birde karın kası yaptın mı tamam her kız senin zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hep bu sosyal medyanın soktuğu psikolojiler bunlar, kendini başkalarıyla kıyaslamana hiç gerek yok, olduğun gibi ol farklı sosyal aktiviteler seçebilirsin, örneğin yüzme tenis vb.. ortamlara girdiğinde otomatikman ileşime gireceksin, dert edip kendini eksik gibi görme lütfen.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Mutluluğunu zamanın meselesi olarak bulacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bol bol kişisel gelişim kitapları oku ve orada yazanları uygula kanka. ne ile özgüvensizsen eğer onu yapmak için dene sürekli tecrübe ettikçe geçecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dibi görmen lazım ondan sonra zaten kaybedecek bişeyin olmadığından özgüven kazanıyosun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu dünyada senden bir tane daha yok sen özelsin özgüvensiz olma hayatı yaşamaya bak

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Özgüvenini yıkıcak şeylerden uzak durabilirsin bence

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Doğru arkadaş ortamı özgüven için çok önemli özürlü seni her fırsatta düşüren insanlar etrafındaysa özgüvenin düşüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk bende senin gibiydim bi gün bi kızla tanıştım açıkcası salağın önde gideniydi her erkekle konuşurdu benimde çok arkadaşım yoktu sadece onu tanıyordum. her hafta sevgili değilştirirdi ama ben küçük yaşta birini sevmiştim ve nasıl bir duygu olduğunu bildiğim için kızlarla arkadaştan ötesini düşünmezdim. arkadaşlarının sevgilisi olduğunu söylemişsin eğer ve anladığım kadarıyla özgüvenine bağlamışsın. knk eğer bi kızı gerçekten seversen yani öylesine sevgili olmayacaksan ona açılma ve onunla konuşma kısmında pek bi özgüven eksikliği çekmiceksin çünkü asla başka bir fırsatın olmaz en kötü ihtimal red yersin ama gerçekten sevdiğini çin en azından denedim olur. boşuna şimdiden özgüvensizim deme elbet fırsatını bulunca özgüvenin aşılması gereken sadece küçücük bi kaldırım taşı olduğunu görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle herkesin insan olduğunu bilmen gerekiyor ve bir anda senin gaza gelmen gerekir bu yüzden özgüvenli arkadaşlar edinmeye çalış sonrasında bunu takmana gerek yok hemen alışacaksın üzüm üzüme baka baka kararır cümlesini kendine feyz alarak yola cık :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kendini sevmeyi ve değer vermeyi bilmezsen kimse de seni sevmez o yüzden başta kendini sev ve hayatını ona göre yaşa kendinizi kimseye paspas etmeyin cinsiyet farketmeksizin umarım karşına seni seven biri çıkacaktır yaşın daha genç

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sadece bir kızla konuşmaya başla ve bu kıza asla yürüme, kızlar hakkında bilgi al, erkekler hakkında bilgi ver, sağdan soldan muhabbet aç, dediklerimi planlı şekilde yapmana gerek yok. Sadece vakit geçirmek için o kızla konuş, sakın ondan hoşlanmak gibi de bir hata yapma. Daha sonra kendi kendine diğer kızlarla da konuşmaya başlıyorsun.
dibi görmen lazım ondan sonra zaten kaybedecek bişeyin olmadığından özgüven kazanıyosun
böyle haklı bir yorum daha önce görmemiştim btw

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kendine ayna bul hergün karşısına geçerek prova yap kendini motive edicek şeyler söyle işte örneğin karşında kız varmış gibi sohbet et tabi bu sürede umarım evde adın deliye çıkmaz :) ama en doğru çözüm yolu budur böyle sorunlar yaşayanlara bu yolu önerdiğimden beri çoğu ya evlendi yada nişanlı şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...