Dns değiştirdiğimi belirttimDns Jumper isimli bir uygulama var bu uygulama ile en iyi dns'yi seç ve uygula internet'ten internete değişir ama bir dene derim %80 gibi çalışıyor
vpn den dolayı büyük ihtimalle yada dns onlara bir bakOyun içinde paket kayıpları yaşıyorum sürekli dalgalı yüzde 0 ila 20 arasında. Ping normal. Diğer oyunlarda paket kaybı yok. Dns ayarlarını değiştirdim, güvenliği devre dışı bıraktım, kısıtlayabilecek programları durdurdum, modemi yeniden başlattım, ekran kartı ve windows güncel.
Yardımcı olabilecek biri varsa yazsın lütfen. Servis sağlayıcı ile mi görüşmem lazım ? Gönderi kasmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 37963
neye göre karar verdin ne çözüm sundun = 0bence sorun oyun sunucularından değil, PC'nizden
Desibel i benim modem göstermiyor malesef. İnternet sağlıyıcıma sitesinden ulaşamadım, pazartesi arıyacağım. Teşekkürler.Snr margin düşükse dediğin olayı yapar.buda sana verilen internet hızın tam olarak desteklemedği anlamına gelir müşteri hizmetlerinden internetini düşürtüp dene sonra cıkartırsın düzelmezse başka taraflara yönelirsin
Bana mı ?Özelden yazdım dönüş yaparsın dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?