Ölüm korkusu genel olarak var zaten ama eklenti olursa sakın bekleme belirttiğim doktora başvurmanı tavsiye derim..Geçmiş olsun usta bilgi için teşekkürler ölüm korkusu vuruyor bana arada onun dışında bir şey yok gibi
Amin. Allah bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin..Annene allah rahmet eylesin. Sana da geçmiş olsun zordur yakınımdan bilirim.
buna benzer şeyler yaşıyorum neden kaynaklandığını bilmiyorum ancak nasıl kurtuldun ? nasıl kurtulabilirim.Arkadaşlar 1 yıldır rahatsızlığım olan (PanikAtak) illetiniden 24.10.2022 itibari ile kurtulmuş bulunmaktayım..
Bağlı olduğu ve yaşadığım acı ve üzüntü annemin vefaati ile başladı
Belirtiler..
- Çarpıntı ya da kalp hızında belirgin bir artış
- Terleme
- Titreme
- Nefes darlığı ya da boğuluyor gibi olma
- Nefes alışverişinin kesilmesi
- Göğüs ağrısı ya da göğüste sıkışma
- Mide bulantısı ya da karın ağrısı
- Baş dönmesi, sersemlik hissi, düşecekmiş ya da bayılacakmış gibi hissetme
- Derealizasyon (Gerçek dışı duygular)
- Depersonalizasyon (Benliğinden ayrılmış̧ olma)
- Kontrolünü kaybetme ya da çıldırma korkusu
- Ölüm korkusu
- Paranteziler (Uyuşma ya da karıncalanma)
- Not: Eğer bu belirtilerin en az 2 si (Bende seri kalp çarpıntısı ve titreme ile başladı) oluyorsa geç kalmadan Psıkryatrı doktoruna görünmenizi tavsiye derim..
Geçmiş olsun. Sadece Psıkryatrı doktoruna görünmen, yaşadıklarını ve hangi belirtiler olduğunu söylemen gerekiyor. Ama kesinkilkle geç kalmamalısın geç kalınca tedavi süreci uzun oluyor..buna benzer şeyler yaşıyorum neden kaynaklandığını bilmiyorum ancak nasıl kurtuldun ? nasıl kurtulabilirim.
tedavi sürecinde nasıl bir yol izliyorlar. meslek açısından bende sıkıntı olabilir.Geçmiş olsun. Sadece Psıkryatrı doktoruna görünmen, yaşadıklarını ve hangi belirtiler olduğunu söylemen gerekiyor. Ama kesinkilkle geç kalmamalısın geç kalınca tedavi süreci uzun oluyor..
Hastalığının ilerlemiş şekline bakarak sana 1 tane paxera ilacı veriyor, (20mg 10mg ve 5m) bunların birtanesi alıyorsun 2 hafta içinde etkisi gösteriyor bu ilaçlar iyileşme süreci başlıyor..tedavi sürecinde nasıl bir yol izliyorlar. meslek açısından bende sıkıntı olabilir.
Arkadaşlar 1 yıldır rahatsızlığım olan (PanikAtak) illetiniden 24.10.2022 itibari ile kurtulmuş bulunmaktayım..
Bağlı olduğu ve yaşadığım acı ve üzüntü annemin vefaati ile başladı
Belirtiler..
- Çarpıntı ya da kalp hızında belirgin bir artış
- Terleme
- Titreme
- Nefes darlığı ya da boğuluyor gibi olma
- Nefes alışverişinin kesilmesi
- Göğüs ağrısı ya da göğüste sıkışma
- Mide bulantısı ya da karın ağrısı
- Baş dönmesi, sersemlik hissi, düşecekmiş ya da bayılacakmış gibi hissetme
- Derealizasyon (Gerçek dışı duygular)
- Depersonalizasyon (Benliğinden ayrılmış̧ olma)
- Kontrolünü kaybetme ya da çıldırma korkusu
- Ölüm korkusu
- Paranteziler (Uyuşma ya da karıncalanma)
- Not: Eğer bu belirtilerin en az 2 si (Bende seri kalp çarpıntısı ve titreme ile başladı) oluyorsa geç kalmadan Psıkryatrı doktoruna görünmenizi tavsiye derim..
teşekkür ederimHastalığının ilerlemiş şekline bakarak sana 1 tane paxera ilacı veriyor, (20mg 10mg ve 5m) bunların birtanesi alıyorsun 2 hafta içinde etkisi gösteriyor bu ilaçlar iyileşme süreci başlıyor..
sağol sanada geçmiş olsun. ilerleme seviyesi çok önemli geç kalmamak lazım..Benim kurtulmam o kadar kolay olmadı cocukken yaşadığım aile büyüklerinin saygısızlıgı diyeyim bende kaygı endişe ve panik ataga neden oldu. 10 yıl tedavi oldum ama asıl kaynağı tedavi değilmiş onu anladım zihni boşaltmakmı. Geçmiş olsun kardeşim tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?