usta kargo modelleri eskidi bencekanka kargocu modeli giy çok iyi oluyo (adı galiba buydu)
usta eğer sporcuysan kalf kaslarını ortaya çıkartmak için kapri giyebilirsin.Üstüne açık renkli gömlek altına siyah yırtık kapri müqqHayatım boyunca pantolon giymekten nefret ettim her zaman bacaklarım spordan dolayı kalın olduğu için bol eşofman ve tam bedenimde tişört giydim artık tarz değiştirmek istiyorum açık renklerde (bej, açık kahve) pantolon önerilerinizi alıyorum alıp denemiş olduklarınızı atmak zorunda değilsiniz gözünüze güzel gözükeni atın
link varsa atar mısın biraz salaş bir pantolon istiyorum vücudumla ön plana çıkmayı sevmiyorumben de aynı şekil squat vs yaptığım için kalın bacaklıyım. ben genellikle buz mavisi pantolon ile çıkıyorum dışarıya gayet güzel duruyor.
zaten 2 haftadır diz üstü şort + kısa kollu oversize siyah gömlekle geziyorum bana pantolom lazım, kargo dediğimiz düz kargo değil yanlarda kargo cepleri olan pantolonlar oluyor defacto da vs var ancak onlarda aşırı oversizeusta kargo modelleri eskidi bence
usta eğer sporcuysan kalf kaslarını ortaya çıkartmak için kapri giyebilirsin.Üstüne açık renkli gömlek altına siyah yırtık kapri müqq
bol pantolon giyebilirsin jean kotonlarda satılıyorHayatım boyunca pantolon giymekten nefret ettim her zaman bacaklarım spordan dolayı kalın olduğu için bol eşofman ve tam bedenimde tişört giydim artık tarz değiştirmek istiyorum açık renklerde (bej, açık kahve) pantolon önerilerinizi alıyorum alıp denemiş olduklarınızı atmak zorunda değilsiniz gözünüze güzel gözükeni atın
dostum inan gezmediğim mağaza kalmadı içime sinen olmadı buradan öneri istiyorum o sebeplekendi zevkine göre bir şeyler bulmak için mağazaya gidip kendi üstünde denemen gerek. Kimse burada senin için en güzel tavsiyeyi veremez.
hiç uğraşma hazır sakın alma aynı sorun bende de var özel diktiriyorum diğer türlü olmuyorHayatım boyunca pantolon giymekten nefret ettim her zaman bacaklarım spordan dolayı kalın olduğu için bol eşofman ve tam bedenimde tişört giydim artık tarz değiştirmek istiyorum açık renklerde (bej, açık kahve) pantolon önerilerinizi alıyorum alıp denemiş olduklarınızı atmak zorunda değilsiniz gözünüze güzel gözükeni atın
dostum adı tam olarak nedir bilemiyorum ancak ben asker kotları tarzında kotlar giyiyorum bir askeri giyim mağzasından geniş sağlam ancak dışardan kot gibi duran şık tasarımları var asker giyim mazalarına bakmanı öneririmHayatım boyunca pantolon giymekten nefret ettim her zaman bacaklarım spordan dolayı kalın olduğu için bol eşofman ve tam bedenimde tişört giydim artık tarz değiştirmek istiyorum açık renklerde (bej, açık kahve) pantolon önerilerinizi alıyorum alıp denemiş olduklarınızı atmak zorunda değilsiniz gözünüze güzel gözükeni atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?