Uzman Üye
Teknosaya 1 hafta kadar önce gitmiştim bana karşı çok ilgisiz bir tavırla artık burdan satış yok internetten sadece dedi ama kendi sayfasında lite halini satiyo ondan belki gittiğim yerde değilde başka bir teknosa da olabilir dedim. Belki orda papara card lite vardı ama söylemedi ya da unutmustur belki beni gecistirip gitmişti.Bildiğim kadarıyla Teknosa ve D&R papara kart satışı yapıyor kartın fiyatı 5TL.
Onu dusundumde PTT den elden alma gibi bir seçenek göremedim onu nasıl yapabilirim biraz daha açabilir misin , papara blackcard al diyince adres seciyosun işte İzmir buca akıncılar sokak bilmem kac o kadar acaba orda PTT yi secersem saha sknra ordan gidip alabiliyor muyum ? Elden almayı bilsem yapicam eğer uzun birseyse bana özelden de yazabilirsin. İnternetten de bakayım ama yine de bı. İnternetten bakmamıştım hiçdostum en kötü kargoyu gidip elden alabilirsin
O ininal sadece reisBildiğim kadarıyla Teknosa ve D&R papara kart satışı yapıyor kartın fiyatı 5TL.
Sanal karta nasıl para yükleyebilirim havale EFT dışında?Papara cardı fiziken eline almana gerek yok sanal kart oluşturarakta kullanabilirsinn internet alışverişleri için hatta telefonunda nfc varsa telefonunu okutarakta kullanabilirsin.
Sanal karta nasıl para yükleyebilirim havale EFT dışında?
İninal alabilirsin migrostan veya şoktan ininal ile transfer edebilirsin.Sanal karta nasıl para yükleyebilirim havale EFT dışında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?