Alıcının banka hesabına para göndermek için Para Transferi>Para Gönder>Papara No/IBAN adımından alıcının banka hesabına ait IBAN'ını yazmalısın.Öncelikle merhaba bu sitede bundan basetmek yasak mı bilmiyorum ama benim papara black cartım var.Ve ben başka bankalara para göndermek istiyorum ziraat QNB vb. bankacıklara para yollamak istiyorum ve para yollanır mı. lütfen bilgisi olan yazsın şimdiden teşekurler.
Paypal Türkiyede yasaklı dostumNeden paypal kullanmıyorsun? daha kolay
Papara black kart olduğu için kartın kendi ibanı var bu yüzden hem kendi kartıyla başkasına hemde kendi kartına para aktarımı yapabiliyorKendi papara hesabından başka hesaplara para gönderebilirsin fakat başkasının kartından hesabından kendi paparana gönderemiyorsun diye biliyorum. Kendi Ziraat/İş vs hesabından kendi paparana göndermekte sıkıntı yok.
kardeşim ibana aktrabiliyorsun ama 1 2 bankada olmuyor diye biliyorumÖncelikle merhaba bu sitede bundan basetmek yasak mı bilmiyorum ama benim papara black cartım var.Ve ben başka bankalara para göndermek istiyorum ziraat QNB vb. bankacıklara para yollamak istiyorum ve para yollanır mı. lütfen bilgisi olan yazsın şimdiden teşekurler.
black kartın varsa gönderiliyor papara numarasındanÖncelikle merhaba bu sitede bundan basetmek yasak mı bilmiyorum ama benim papara black cartım var.Ve ben başka bankalara para göndermek istiyorum ziraat QNB vb. bankacıklara para yollamak istiyorum ve para yollanır mı. lütfen bilgisi olan yazsın şimdiden teşekurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?