Öncekinde evde yoktum adamla konuştum sadece numara istedi bilmiyorum şans meselesi galibaBenim papara kartımı teslim ederken isim soyisim imza kimlik vb istemişti umarım şansın yaver gider boş şans dostum..
Sonuçta anneme veriyorum ne gibi bir şey olucak yahu bilmiyorum yirmi yaşındayım babam bazı şeyleri anlamıyor senin dediğin durumlardan dolayı babam ilk gördüğü zaman aşırı tepki gösterdi ben de tekrar böyle bir durumla karşılaşmak istemediğimden annemin iş adresini verdim yahu kredi kartına banka kartına bir şey demiyorsun indirim için çıkarttığım karta neden laf söylüyorsunAdamın insafına kalmış be kral papara kartlar çok tehlikeli çünki oralara bırakıp risk almak istemezler
bu sefer böyle bir tolerans gösterirler mi yoksa vermezler mi?
Cok sorun olmaz yenı kwrt verirlerpapara kartı istediklerinde eğer gerekli mazeretin var ise sana verirler diye umuyorum bol şanslar ..
Ben indirim için kullanıyorumreis bişi dicemde bence papara iyi degil bende sipariş verdim cok sacma bi banka aktif etiğim halde bankamatık okumuyor cok sorunlu ama bazıları kolayca kulanabiliyor
Yani vermezler demek yerine ne diyeyim hocam senin yorumlarına bakıyorum, bana laf atmadan önce bi kendini de incele benceNe güzel yorum kasıyorsunuz siz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?