28 Ağu 2019 #1 xMstfx Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın ! Seçkin Üye Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 362 Çözümler 1 Tepki puanı 86 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Benim Papara Kartım Var Ve Ben O Karta İnternetten Kredi Kartı İle Para Yüklemek İstiyorum Acaba Bildiğiniz Güvenli Bir Yer Varmı Öyle Ya Da Taktik Falan ?
Benim Papara Kartım Var Ve Ben O Karta İnternetten Kredi Kartı İle Para Yüklemek İstiyorum Acaba Bildiğiniz Güvenli Bir Yer Varmı Öyle Ya Da Taktik Falan ?
28 Ağu 2019 Yasaklandı #2 PusherRuling P Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2019 Mesajlar 425 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Yaş 25 6 HİZMET YILI ptt den yuklenıyor dıye bılıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
28 Ağu 2019 Konuyu başlatan #3 xMstfx Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın ! Seçkin Üye Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 362 Çözümler 1 Tepki puanı 86 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Forgived' Alıntı: ptt den yuklenıyor dıye bılıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıklayın ... o atm den oluyor
Forgived' Alıntı: ptt den yuklenıyor dıye bılıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıklayın ... o atm den oluyor