Sağol knka bunu güzel bir dilde yazacağım mantıklı aklımda bu dediğinannene gonderirken ppden de anladıgım kadarıyla sporcusun onun icin annene güclü evladı bu yaşına kadar getirmiş büyütmüş bu güçlü anneye teşekkürüm diye gönderebilirsin kız arkadaşına bulamadım
ne demek dostum umarım sevinir <3Sağol knka bunu güzel bir dilde yazacağım mantıklı aklımda bu dediğin
Fikir için teşekkürler hocamPapatya narinliği ve temiz sevgiyi ifade eder.Annelerimizin ne kadar temiz ve saf duygularla sevdiğinden kız arkadaşına ise ne kadar narin olduğundan bahsedebilirsin.
Fikrin için teşekkür ederim knka ama biraz klişe geliyor bana bu tarz şeyler yine de fikrin için teşekkür ediyorumPapatya gibi tatlısın, çikolata gibi ballısın
Knka bu biraz acı olmuş ama yine de sağolNe papatyaların dili varıyor seviyor demeye, ne de benim cesaretim varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyaprağı çekmeye.
Teşekkür ederim knka eline ağzına sağlıkBu papatyalar, seninle geçirdiğimiz anların hatırasıdır. Her bir yaprağı, birlikte yaşadığımız güzel anları hatırlatıyor. Her yaprağı seviyor diye çıkacak emin ol.
Her ikisine de knkamkime yazıyorsun ki annene mi sevdiceğine mi
Ne demek rica ederim papatyalar çok güzeldir hakedende varsa eğer koklamak, besleyip büyütmek düşer bizlereKnka bu biraz acı olmuş ama yine de sağol
Teşekkür ederim knka eline ağzına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?