Hangi konudan muzdaripler ?knk papuç konağından çok mağdur olan arkadaşlarım var almanı tavsiye etmem
evet, açıkcası küçük kardeşim sipariş etti eğer iyi gelirse bende almak istiyorum ama yinede forumda tartışmak istedimBende baktım şimdi baya iyi gözüküyor fotoğraflarda alınabilir gibi duruyor deneyen birisi yeşillendirebilirse güzel olur konuyu
Resimleri çok cancanlı, insanın alası geliyor hemen, fiyatı cazip ediyor en çoktaBende baktım şimdi baya iyi gözüküyor fotoğraflarda alınabilir gibi duruyor deneyen birisi yeşillendirebilirse güzel olur konuyu
evet bende gördüm şikayetvardaki yazılanları ama dost şöyle birşey var kiHocam hiç bulaşma derim sikayetvar.com da çok fazla kötülemişler paranı boşa harcama bence
boyalar hep kenarla akmış dikişler hep patlak vs vs vs şikayet var sitesinden diğer şikayetlere bakabilirsinHangi konudan muzdaripler ?
Haklısın ama şöylede bişey var tmm ucuz ama verdiğin 100 tl ye değicekmi ?e
evet, açıkcası küçük kardeşim sipariş etti eğer iyi gelirse bende almak istiyorum ama yinede forumda tartışmak istedim
Post automatically merged:
Resimleri çok cancanlı, insanın alası geliyor hemen, fiyatı cazip ediyor en çokta
Post automatically merged:
evet bende gördüm şikayetvardaki yazılanları ama dost şöyle birşey var ki
örneğin benim çok memnun kaldığım ve ''EVET BU ÇOK KALİTELİ 10/10'' dediğim bir ürün bile şikayetvarda linçleniyor %90
şikayervar.com zaten bir eleştiri adresi değil şikayet adresi bu yüzden orayı hiç sevmiyorum, haksız mıyım ??
Tavsiye etmem knk alma bencearkadaşlar şu sıralar papuç konağı ********** karşıma çok çıkıyor
ve Nike, Adidas -kessinlik orijinal olmadığının farkındayım- gibi markalarım replikalarını bire bir yapıyorlar ve 1 çift adidas veya nike gibi ayakkabı 100 TL
yahu bunun üretim maliyeti ne kadar ? Doların neredeyse 10TL olduğu günlerde 100 TL'ye ayakkabı satışı yapılıyor
Daha önce gören, deneyen, satın alan var mı? Orijinali ile tabiiki aynı olmaza ama parasını hak eder mi
ALINIR MI ?
Knk evet öyle de dolandırırlarsa mağdur kalırsa sıkıntıucuz olan herşey alınır bu devirde kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?