23 Haz 2019 #1 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 7 HİZMET YILI merhaba para kazandırmayı amaçlayan projeler cıkartmayı amaçlıyorum eğer ki fikir veya istekleriniz varsa pm olarak veya yorum olarak bırakabilirsiniz ekstra olarak kücük projeleri olan insanlar benle iletişime geçebilir yardımcı olurum forumda ilk yaptığım proje Proje 1 Numara sorgulama projeseydi az çok ekmeğini yedin bir çalışma oldu 2 projem daha satış yönünde olacaktır ,(Dışarıdan insalara siz birşeyley satacaksınız) Web Sitesinde Ülke numaraları satarak kazanç sağlayacagız konuyu açmak gerekirse (Detaylı anlatmak gerekirse) <-----------------> Türkiye Ukrayna Rusya Kırgızistan Çin Ethiyopya Venezüela Romanya kenya <-----------------> açacağımız web Sitesinde bu ülkelerin numarasını satacağız ben kendim çin Numarasını Kullanıyorum Whatsapp'da sorunsuz şekilde Satış Projem Şuan Böyle Kazanç Sağlamak İsteyen 2 Arkadaş İle Paylaşacağım Projeyi Üzerinde çalışmış olduğum e-book çalışma mı projelerin yanında arkadaşlara vereceğim Bu işleri yapmaları daha kolay olsun diye PROJE HAZIR OLDUĞU ZAMAN YORUM YAPILANLARDAN SEÇİLECEKTİR KİŞİLER "PROJEYE KATILMAK İSTEYEN 'KATILIYORUM' YAZABİLİR" PROJE PARA İLE SATILMAYACAKTIR,VE SATILMASI YASAKTIR Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ("PROJE KATILIM ŞARTLARI VE EKSTRA BİLGİLER") - KİŞİLER 16 YAŞINDA VEYA ÜSTÜNDE OLACAKTIR - KİŞİLERİN BİLGİSAYARI OLMASI ZORUNLU - VAKTİ BOL OLAN KİŞİLERE VERİLECEKTİR - KİŞİLER İSTERSE BENİMLE WHATSAPP DESTEKLİ KONUŞABİLECEKTİR - KİŞİLERDEN HİÇ BİR ÜCRET ALINMAYACAKTIR. - KİŞİLERİN (PAPARA,İNİNAL) KİŞİ ÖDEME ALACAK YERLERİNİN OLMASI ŞARTIR kişiler şartları gerektirmiyorsa hakları iptal olur,çekiliş sitesi ile kazanan belli olacaktır Çekiliş Sonuçları Kazananlar @supr4 @Mxzypltk Yedekler @elysion01 @Râynnerino Kazanan arkadaşlara pm attım 1 gün süreleri var,yoksa yedeklere verilecek hakkları Moderatörün son düzenlenenleri: 24 Haz 2019
merhaba para kazandırmayı amaçlayan projeler cıkartmayı amaçlıyorum eğer ki fikir veya istekleriniz varsa pm olarak veya yorum olarak bırakabilirsiniz ekstra olarak kücük projeleri olan insanlar benle iletişime geçebilir yardımcı olurum forumda ilk yaptığım proje Proje 1 Numara sorgulama projeseydi az çok ekmeğini yedin bir çalışma oldu 2 projem daha satış yönünde olacaktır ,(Dışarıdan insalara siz birşeyley satacaksınız) Web Sitesinde Ülke numaraları satarak kazanç sağlayacagız konuyu açmak gerekirse (Detaylı anlatmak gerekirse) <-----------------> Türkiye Ukrayna Rusya Kırgızistan Çin Ethiyopya Venezüela Romanya kenya <-----------------> açacağımız web Sitesinde bu ülkelerin numarasını satacağız ben kendim çin Numarasını Kullanıyorum Whatsapp'da sorunsuz şekilde Satış Projem Şuan Böyle Kazanç Sağlamak İsteyen 2 Arkadaş İle Paylaşacağım Projeyi Üzerinde çalışmış olduğum e-book çalışma mı projelerin yanında arkadaşlara vereceğim Bu işleri yapmaları daha kolay olsun diye PROJE HAZIR OLDUĞU ZAMAN YORUM YAPILANLARDAN SEÇİLECEKTİR KİŞİLER "PROJEYE KATILMAK İSTEYEN 'KATILIYORUM' YAZABİLİR" PROJE PARA İLE SATILMAYACAKTIR,VE SATILMASI YASAKTIR Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ("PROJE KATILIM ŞARTLARI VE EKSTRA BİLGİLER") - KİŞİLER 16 YAŞINDA VEYA ÜSTÜNDE OLACAKTIR - KİŞİLERİN BİLGİSAYARI OLMASI ZORUNLU - VAKTİ BOL OLAN KİŞİLERE VERİLECEKTİR - KİŞİLER İSTERSE BENİMLE WHATSAPP DESTEKLİ KONUŞABİLECEKTİR - KİŞİLERDEN HİÇ BİR ÜCRET ALINMAYACAKTIR. - KİŞİLERİN (PAPARA,İNİNAL) KİŞİ ÖDEME ALACAK YERLERİNİN OLMASI ŞARTIR kişiler şartları gerektirmiyorsa hakları iptal olur,çekiliş sitesi ile kazanan belli olacaktır Çekiliş Sonuçları Kazananlar @supr4 @Mxzypltk Yedekler @elysion01 @Râynnerino Kazanan arkadaşlara pm attım 1 gün süreleri var,yoksa yedeklere verilecek hakkları
23 Haz 2019 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Katılıyorum
23 Haz 2019 #3 supr4 hala yaşıyorum maalesef Uzman Üye Katılım 26 Kas 2016 Mesajlar 194 Tepki puanı 23 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Katılıyorum
23 Haz 2019 Konuyu başlatan #4 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 7 HİZMET YILI 5 Kişi Olsun Çekicem Fazla Katılıma Gerek Yok. Moderatörün son düzenlenenleri: 24 Haz 2019
23 Haz 2019 #5 Râynnerino Farkına bile varamassın. Seçkin Üye Katılım 22 May 2018 Mesajlar 394 Tepki puanı 78 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Katılıyorum
23 Haz 2019 Konuyu başlatan #6 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 7 HİZMET YILI fight4fredomm' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... supr4' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... Râynnerino' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... Site Demosu Eklenmiştir Üzerinde çalışmalar devam ediyor. Post automatically merged: 23 Haz 2019 ------------------------------------ "Script Hazır" "Yakın Zamanda Çekiliş İle Kişileri Açıklayacağım" Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ------------------------------------ Son düzenleme: 23 Haz 2019
fight4fredomm' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... supr4' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... Râynnerino' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... Site Demosu Eklenmiştir Üzerinde çalışmalar devam ediyor. Post automatically merged: 23 Haz 2019 ------------------------------------ "Script Hazır" "Yakın Zamanda Çekiliş İle Kişileri Açıklayacağım" Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ------------------------------------
24 Haz 2019 #7 elysion01 E Üye Katılım 23 Haz 2019 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 28 6 HİZMET YILI katılıyorum
24 Haz 2019 Konuyu başlatan #8 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 7 HİZMET YILI Çekiliş bu gün içinde yapılacaktır. 2 kazanan 2 yedek alacağım.
24 Haz 2019 #9 Wiojelt potential zero Ultra Üye Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 1,557 Çözümler 2 Tepki puanı 341 Ödüller 9 Yaş 23 8 HİZMET YILI Katılıyorum
24 Haz 2019 Konuyu başlatan #10 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 7 HİZMET YILI Kazananlar @supr4 @Mxzypltk Yedekler @elysion01 @Râynnerino Kazanan Kişiler 1 Gün İçinde Ulaşmazsa Yedek kişilere verilecektir Moderatörün son düzenlenenleri: 24 Haz 2019
Kazananlar @supr4 @Mxzypltk Yedekler @elysion01 @Râynnerino Kazanan Kişiler 1 Gün İçinde Ulaşmazsa Yedek kişilere verilecektir