- Yasaklandı
-
Banlı Üye
dedigim gibi programa döktügümde textbox a herkes isim girecek eger abone olduysa bendeki deger 1 olacak bunları arada bir kontrol edecegım eger programa uymuyorsa onun kanalının abone ol kısmını programdan kaldırırım saf dışı kalırBaya mantıklı geliyor fakat sorun şu ki ben uyacağım diyip uymayanlar düzeni bozacak
Burada Youtube kurallarına aykırı bir durum yok50k olsa bile olur.Çok güzel bir fikir. Ama şöyle bir şey var, YouTube çalışanları birer mal değil...
Yassonun dediği doğru. Videolar 4000 saat izlenecek ve 1000 abone olunca youtube hesabınız onaylanıyor. Daha sonrasında sizden ev adresinizi istiyorlar evinize zarf içinde kod gelecek. O kodu youtube hesabınızda onaylayınca para kazanmak için daha sonraki video izlemenize bakacaklar. Hala aynıysa sistem 100.000 izlenmeye 1.500 tl veriyorlarBurada Youtube kurallarına aykırı bir durum yok
Abone olana abone olurum mantığında
Havuz sistemi işte
Ama bunları yaptıktan sonra para kazanmak için 4000 saat aylık izlenmeye ihtiyacınız var (1000 aboneyi geçtiğinizi varsayıyorum)
Ve para da izlenmeye göre geliyor
Söz konusu 50-100k olunca bu sayılar çok kolay geliyor. Beklediğimiz hiti tutturabilirsek tabiBurada Youtube kurallarına aykırı bir durum yok
Abone olana abone olurum mantığında
Havuz sistemi işte
Ama bunları yaptıktan sonra para kazanmak için 4000 saat aylık izlenmeye ihtiyacınız var (1000 aboneyi geçtiğinizi varsayıyorum)
Ve para da izlenmeye göre geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?