Onaylı Üye
Böyle yapa bilirsin ve bir yayıncı editlerini beğenirse yanında editör olarak çalışa bilirsinGüzel ve açık yorumun için teşekkür ederim dostum.
Editörlük şöyle ki tanınmış youtuber ve streamerlerin videolarını bir araya getirip youtube'ye yükleyip izlenme alabilirsin zaman içerisinde para getirir gerçi orası ayrı
Öncelikle teşekkürler yorumun için. Dediğin şeylerin çoğunu yapabilirim ama nasıl iş bulabilirim sorun orda edit yapabilirim veya ps parayla sat diyorsun kimlere nasıl hangi mecralarda satabilirim o kadar adını söylemiş insan varken o konuda çok aradayım.Başarılı Olduğun Bir Konu Var Mı İlgilendiğin Bir Konu Ona Yönelebilirsin Mesela PS Yapıyorsun Parayla Sat Video Düzenliyorsun Parayla Düzenle Bir Şeyler Al Sat Ticaret Yap Yada Benim Gördüğüm İllegal Para Kazanma Yolunu Anlatayım Bir Topluluk Var Bunların Bir YouTube Kanalı Var Ve Katıl Butonu Açık Bunlarda Çalıntı CC İle Kendilerine Katıl Yaptırıyorlar 650 TL Mesela Ve Kendi Bilgisayarlarında Olmaması İçin İnsanlar Ekran Verdirip Yaptırıyorlar Ve Yaptığı İçin Onlara Steam Bakiye , RP Gibi Paralar Alıp Veriyorlar Ve İnsanlar Buna İnanarak Herkes Yapıyor Ve Mesela Hata Yapıyorlar Diyorlar Arkadaşlarını Çağır Onlara Yapalım Sanada Verelim Bu Şekilde İşi Büyütüyorlar Günde Kaç Kişi Geliyor Sunucuya Bilmiyorum Ve Böyle Böyle Ne Kadar Kazanmışlardır Acaba
Kesinlikle tasarıma dönüyor vakitTasarım ve editörlük işine girebilirsin aslında devir yavaşça buraya doğru dönüyor .
Evet.klavye yazım hızın iyi mi ?
Haklısın ama bunlar uzun vadeli diye düşünüyorum.Öncelikle hobilerini bir gözden geçirmelisin. Tasarım işini seviyorsan photoshop tarzı yazılımlar ile internette iş alıp para kazanabilirsin. Yazılım ile uğraşmak istiyorsan yazılım yaparakta para kazanabilirsin. En kolayı kurumsal web siteleri yaparak hatırı sayılır miktarda paralar kazanabilirsin. Web sitesi yapabilmen için internette bir sürü eğitim videoları mevcut. Sen yeter ki iste herşey olur.
Lokantalarda garson olarak çalışabilirsin, yada civarında olan ayak işleri vs, senin yaşlarındayken ben o işleri yapmaya çalışıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?