bu konuyla ilgili çok uğraşıp araştırma yaptım hiçbirisinde senin tahmin ettiğin gibi bir kazanç yok bi anda büyümen mümkün olmadığı sürece ama eğer vakit problem değil diyorsan ufak ufak anketler doldurup para kazanabilirsin detaylı araştırmayı internetten anket doldurarak para kazanmak diye araştırıp bulabilirsin.
Borsa falan çok sıkıntılı iş gündemi çok takip etmen 7/24 ekranda olman lazım numara üzerinden para kazandıran siteler var dk başına isim vermiyorum biraz araştırıp öğrenebilirsin.
youtube i dene ben oyun hilesi videoları atıyorum linki kısaltıp parayı alıyorum böyle 10 kanal açıyorum hepsine farklı kapak fotosu aynı video basıyorum günde 10 tl
Nowadays there are several ways to earn money online, you just have to see research find a way and start, for example YouTube, you can start researching and start creating content for the internet, depending on what you are going to pass on what your channel will pass to other people to see the world, you start making money from it.
Para olmadığı için annemin kanser tedavisi yarım kaldı, iş arıyorum ama ihtiyacım olan parayla çalışıp kazanabileceğim para arasında uçurumlar var üstüne 9 tane icralık dosyam var maaşımın 4/1'i hacizlenecek, ya amaan aga sıfırdaysan git eğlence mekanlarında gündelik çalış, ankarada dandik bi pavyonda tuvalet temizlesen bile gündeliği +100 lira
bu pandemi yüzünden aç kalıcaz yakında, ya sabır.