Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
adama bak ya türk olduğunu nasıl belli ediyotabikide öncelik hasta yaralı bir kişiyi hastaneye götürmektir dostum
doktor var tabi dibimzde o anda adam müdahale etmesi gerek ilkyardım konusunda
hastane giderken de son kişinin erkek/yada kadın sevdiğim kişinin telefon numarasını alır bir kerecik öperim
tamam oldu bitti gitti
❤ ❤ ❤
aynı şey senin içinde geçerli kankamaşık oldum kızı kucama alırım hastayıda diyerın kucana hem hasta kurtulur hem sevdım kız yanımda
Ekli dosyayı görüntüle 45958
dostum biz arkamızda adam bırakmayız...adama bak ya türk olduğunu nasıl belli ediyohepsini aldı
Post automatically merged:
aynı şey senin içinde geçerli kankam
sıradakı paradox u alabırmıyızadama bak ya türk olduğunu nasıl belli ediyohepsini aldı
Post automatically merged:
aynı şey senin içinde geçerli kankam
paradox farklı bir soru kankaam görmemişsin heralde mantık ve paradox diye ayırdımsıradakı paradox u alabırmıyız
bize paradox lazım gönder gelsinparadox farklı bir soru kankaam görmemişsin heralde mantık ve paradox diye ayırdım
hayır konuda açtım dikkatli bak kanka konuyu bidaha oku aşağı indir yine görmezsen sor atiyimbize paradox lazım gönder gelsin
Paradox 4 - kurduğum cümle yanlıştır . (attım)hayır konuda açtım dikkatli bak kanka konuyu bidaha oku aşağı indir yine görmezsen sor atiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?