- Yasaklandı
-
Ah Osmanlı ah
Banlı Üye
sen nası bı beyın taşıyorsun kral harbı kralsın aynştaynı geçtinneden kaplumbağa deden
para derim ben para olunca gezerim her yeri gezince mutlu olurum
Paraya verdiğin önemden mutlu olumazmısınParan varsa mutlusun zaten
Gezince mutlu olmak içinmi geziyorsun yoksa sadece para niyetinemi geziyorsunneden kaplumbağa deden
para derim ben para olunca gezerim her yeri gezince mutlu olurum
Aynen katılıyorum sanaİkisideneden dersen ikiside yerini tutmuyor birinin para olsa mutluluk olmaz mutluluk olursa para olmaz bu yüzden ssjjssjs
Diyorum ya paran varsa mutlusun diye. Yani param olursa zaten mutlu olurum. Her şeyin çaresidir para xDParaya verdiğin önemden mutlu olumazmısın
Keşke herşeyin çaresi olsaDiyorum ya paran varsa mutlusun diye. Yani param olursa zaten mutlu olurum. Her şeyin çaresidir para xD
Her şeyin çaresi derken mesela bir çok maddi manevi sorunun olursa bunları para ile çözebilirsin. Yoksa yaptığın bir hatayı para ile de düzeltebilirsin demiyorumKeşke herşeyin çaresi olsapara ile çare ararsın para ile düzelmez. herşey aksine bu dünyada
anladım ne demek istediğini Hadi neyse yarın okula gidecem kendime imza yapacamda potoşop programı yok bende sadece resim alacam googledenHer şeyin çaresi derken mesela bir çok maddi manevi sorunun olursa bunları para ile çözebilirsin. Yoksa yaptığın bir hatayı para ile de düzeltebilirsin demiyorum
reklam yapmaParam Olsa Mega Alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?