Üye
Hocam öyle diyosun da benim açımdan düşün sadece pubg mobile oynuyorum diyorum. nesinden bahsedicem. 400 metreden adam vurdum headshot yaptım falan mı. yoksa herkesin mesajına cevap yazıp evet inşallah açılır, yakında açılacaktır, şu an için güncelleniyor, hadi inşallah açılır dinozor bölümü çok iyiymiş gibi mesajlar yazmayı ben de bilirim. bu mudur yani.50 yorumun çok abartılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum hocam bu konuda size katılmıyorum.
Hocam illa ki bir konuda bilgin vardır birine yardımın dokunur belki bilemezsinHocam öyle diyosun da benim açımdan düşün sadece pubg mobile oynuyorum diyorum. nesinden bahsedicem. 400 metreden adam vurdum headshot yaptım falan mı. yoksa herkesin mesajına cevap yazıp evet inşallah açılır, yakında açılacaktır, şu an için güncelleniyor, hadi inşallah açılır dinozor bölümü çok iyiymiş gibi mesajlar yazmayı ben de bilirim. bu mudur yani.
Neden sürekli 50 yorum yapmak için uğraşıyorsun ki ? 1 defaya mahsus olan şey için isyan etmenin anlamı yok diye düşünüyorum.Öz eleştiriyi kendine yapman gerekiyor
cüzi bir miktar belirleseler sürümden kazanırlar aslında
Hocam biliyoruz zaten hileyi kullanman için yaptığını ama nedense sürekli bununla vakit harcıyormuşsun gibi algılanıyor bu eleştirin.Neden uğraşıcam hocam tabi ki hileyi kullanabilmek için. soru mu bu şimdi yapma allaşkına )
ayrıca hem isyan hem de çözüm önerisi sundum farkındaysan )
Bir kaç gündür ve şu an için durum bu ama. onaylı üye olmayan hile kullanamıyor. ezpubgm kapalı dword açık.Hocam biliyoruz zaten hileyi kullanman için yaptığını ama nedense sürekli bununla vakit harcıyormuşsun gibi algılanıyor bu eleştirin.
Allah kolaylık versinBir kaç gündür ve şu an için durum bu ama. onaylı üye olmayan hile kullanamıyor. ezpubgm kapalı dword açık.
O yüzden evet vakit harcıyorum kaç gündür 50 yorum ne yazabilirim, hangisine ne yazsam diye rüyalarıma giriyor. paşam, paşam! diye uyanıyorum valla kabuslardan
Usta forum kültürün yok mu hiç. Zaten forumu gezinsen sadece hile konuları olmadığını görürsün birçok konuda birçok yorum yapabilirsin ve mesaj sayını arttırabilirsin 50 yorum dediğin şey maksimum 2 günde yapılır yani çok da bu konuyu komplike hale getirmeye gerek yok diye düşünüyorum
Yok kardeşim valla ne yalan söyliyim. Zamanım da yok zaten. iş güçten vakit buldukça arada oyun oynuyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?