Üye
kesin olarak artar diyebilirmisiniz böyle ne bilm 60 65 fpste takılmaz değilmi birikmiş paramı harcıcam para kolay kazanılmıyor maalesef hayal kırıklına uğramak istememTahmini veriyorum 100 120 belkide geçebilir
yapmadım dostum umarım dediniz gibi olur 1 hafta sonra buraya yazıcam şuan kesin alma kararı verdim130 fps felan bu civarlarda tabi sistemin de hiç m1n1g yapmadıysan.
çok iyi olurHangi işlemci hangi kart ne kadar fps verir diye test yaptırdığın bir site vardı hatırlıyamadım bulursam mesaj gönderirim
mining fps düşürmüyor %1 kayıp oluyor bağzı kartlarda %0130 fps felan bu civarlarda tabi sistemin de hiç m1n1g yapmadıysan.
Dostum bu arada git istediğin kişiye sor ekran kartın dan m1n1ng yapınca ekran kartın su gibi oluyo fazlasıyla terliyo yani diyeceğim aşırı ısınıyo ve anakartına felan zarar verebiliyo.mining fps düşürmüyor %1 kayıp oluyor bağzı kartlarda %0
bunun testleri yapıldı dostum bence araştırmanda fayda var 4 yıllık mining sonucunda çıkan yüzdeler bunlarDostum bu arada git istediğin kişiye sor ekran kartın dan m1n1ng yapınca ekran kartın su gibi oluyo fazlasıyla terliyo yani diyeceğim aşırı ısınıyo ve anakartına felan zarar verebiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?