:D
Süper Üye
O zaman yarında oynamiyim zorlama diyosan çok teşekkür ederim yapicam dediğiniBuzu aralar vererek eline koy. İlk başta buzu koy parmağına havluyla sar. Sonra yarım saat tut. 2-3 saat sonra tekrar yap aynılarını. Parmağını oynatma bide dahada zorlama.
Abi valla oynatınca çok ağrıyo yarın doktora gidicem gibiDoktora git kardeşim aynısı benim başıma geldi.Çatlak tarzı şeyler olabilir.Eczane'ye gidip 10 TL'lik bişey aldırıyor onu parmağına takıyorlar.
Yarın oynarsan dahada zorlamış olursun. Şişmesi, ağrısı artar. İstersen yakınındaki sağlık ocağına gidebilirsin.O zaman yarında oynamiyim zorlama diyosan çok teşekkür ederim yapicam dediğini
Şu halimle beni güldürdün hahahahbanada ilk okulda gelmişti orta parmağım içeri çöktü diğerlerinden daha kısa artık wqekbnqwje
Aynen gidicem çok saolYarın oynarsan dahada zorlamış olursun. Şişmesi, ağrısı artar. İstersen yakınındaki sağlık ocağına gidebilirsin.
Acile gittiğin zaman ''Atel'' denen şeyden takacaklardır. 1-2 hafta atelle gezeceksin. Sonra geçecek zaten..
Bende gençlik sporda oynuyorum a takımı. Maçında başarılarValla sende yorumlardan anlamışsındır hastaneye gidicen. Bnde okul takımının kaptanıyım Perşembe günü maçım var inşallah benim başıma da gelmez
Bana biraz hızlı geldi. İyi sana bisey olmamışBanada Bugün Geldi Fakat Fazla Birşey Yoktu Arkadaşlarla Basketbol Oynarken Oldu Ama Olur Spor Sonuçta
Aynen gidicem çok bisey yoktur inşallahÇatlak olabilir bi git derim
Hahah baktiricam inşallah çok bisey yokturKardeşim bende de 2 sene önce felan aynı şekil basket oynarken olmuştu pek önemsemedim geçmesini bekledim. Şuan sol elimdeki o parmağı sağ elimdekiyle karşılatırıyorum biraz yamulmuş gibi duruyorBir an önce baktırmak gerek anlayacağın
Olabilir kanka yarın göstericemparmağın zedelenmiş olabailir kanka banada olmuştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?