17 May 2019 #1 tyuasdfw T Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 325 Tepki puanı 90 10 HİZMET YILI beyler adama okadar cook üzüldüm ki videosunu hep acıyorum izliyorum yanmış cesedi gördüm cok kötü bişşey allah kimsenin başına vermesin keşke o arabayı ***** olası arkadaşı kullancağına paul walker kullansaydı belkide şuan yaşıyor olucaktı of ya
beyler adama okadar cook üzüldüm ki videosunu hep acıyorum izliyorum yanmış cesedi gördüm cok kötü bişşey allah kimsenin başına vermesin keşke o arabayı ***** olası arkadaşı kullancağına paul walker kullansaydı belkide şuan yaşıyor olucaktı of ya
17 May 2019 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI günaydın asılsız diyorlardı da dirilmedi adam bizde üzüldük :/
17 May 2019 #3 Beyaztas marvelous Seçkin Üye Katılım 27 Haz 2018 Mesajlar 481 Çözümler 1 Tepki puanı 74 Ödüller 6 Yaş 24 Sosyal 7 HİZMET YILI Günaydın dostum. Türk dizilerini bırakıp biraz global şekilde dizi/film izlesen senin için güzel olacağına eminim.
Günaydın dostum. Türk dizilerini bırakıp biraz global şekilde dizi/film izlesen senin için güzel olacağına eminim.
17 May 2019 Konuyu başlatan #4 tyuasdfw T Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 325 Tepki puanı 90 10 HİZMET YILI Beyaztas' Alıntı: Günaydın dostum. Türk dizilerini bırakıp biraz global şekilde dizi/film izlesen senin için güzel olacağına eminim. Genişletmek için tıklayın ... yok izledimde adam filmden cıktı sanıyodum araştırdım öldüğünü farkettim adamın ya adam yanarak öldü allah düşmanımın başına vermesin yarabbim
Beyaztas' Alıntı: Günaydın dostum. Türk dizilerini bırakıp biraz global şekilde dizi/film izlesen senin için güzel olacağına eminim. Genişletmek için tıklayın ... yok izledimde adam filmden cıktı sanıyodum araştırdım öldüğünü farkettim adamın ya adam yanarak öldü allah düşmanımın başına vermesin yarabbim
17 May 2019 #5 babaalırbumaçı B Üye Katılım 4 May 2019 Mesajlar 11 Tepki puanı 1 Yaş 30 7 HİZMET YILI bend diyorum bu adamı nerden tanıyorum
17 May 2019 #6 'BaruT' B Elbet Bir Gün Seçkin Üye Katılım 12 May 2019 Mesajlar 317 Tepki puanı 62 Ödüller 5 Yaş 31 7 HİZMET YILI 6 sene olacak neredeyse adam öleli
18 May 2019 #7 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI Allah Rahmet Eylesin Aga Bende Ölüm Yıldönümü Keşfete Düşmüş Orda Görmüştüm Bende Onun Hesabından Paylaşmış Ailesi Yada Akrabası Bilemem Orasını
Allah Rahmet Eylesin Aga Bende Ölüm Yıldönümü Keşfete Düşmüş Orda Görmüştüm Bende Onun Hesabından Paylaşmış Ailesi Yada Akrabası Bilemem Orasını