paycell otomatik ödeme talimatı vermeyin sakın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Fatura Otomatik ödeme başka operatörden talimat verdim. Ama fatura tarihi son ödemesi geçmiş faiz uygulanınca haberim oldu. Sadece turkcell faturalılar ve paycell karta otomatik ödeme verebiliyormuş. Ama otomatik ödeme alırken uyarı vermedi sistem aldı. Üstüne otomatik ödemeyi de iptal edemiyorum. MH aradığımda ödeme iptali yapamıyorsanız, faturanızın kurumuyla görüşün diyor. Fatura kurumuda paycelle görüşün diyor. Hadi gelde işin içinden çık. Ben böyle saçma insanları zora sokmaktan başka bir işe yaramayan bir firma ve uygulama daha görmedim. Otomatik al ama iptal butonu koyma bildiğin müşteriyi sana mecbur bırakmaya çalışıyorlar. Böyle firmalardan uzak durun...

Edit: "Daha önce su kurumunda otomatik ödeme iptali yapan bilgi işlemdeki bir vatan evladından aldığım bilgi."
Uzun telefon görüşmeleri sonucu bir sonuca ulaştım. Paycell otomatik ödeme talimatı kurumlarda görünmüyor. Bu demek oluyor ki turkcell dışındaki operatörlerde kart üzerinden verdiğimiz ödeme talimatı sadece paycelli bağlıyor. Paycell Kartda bakiye yoksa ödeme yapmıyor ve eksi bakiye falanda oluşturmuyor allahtan. Sadece kendi kendilerine uydurdukları bir yöntemmiş anladığım kadarıyla...

Edit2: Sorun çözüldü.
Çözüm: Uygulamayı güncelleyin. Sonra fatura ödem kısmından otomatik ödeme talimatını sola sürükleyin orda kayıt düzenleme ve silme seçenekleri çıkıyor. MH hiçbişey bilmiyor yinede bu firmadan uzak durun derim.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
paycell kulanılmaz dı zaten neyse geçmiş olsun

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hocam, paycellden bir pişmanlık yaşamamıştım ama böyle bir konu açmanız yararlı olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Paycell hiç bi zaman mantıklı gelmemişti bana. Geçmiş olsun..

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Paycell kullanılmaz zaten kanka bulaşmayın şu paycelle ya

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Paycell'in pek de kullanışlı bir yanı yok bence zaten. Kullanmıyordum zaten, şimdi de hiç kullanmayı düşünmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun, farkındalık yarattığın için teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ben hiç bir yerde ödeme talimatı vermemeye dikkat ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...