saliher25' Alıntı:SerdarHan' Alıntı:Konu Sahibi Ya da Bilen Biri Cevaplayabilir mi ?
hileyi uzun zaman önce sildim o yüzden hatırlayamıyorum hangi tuş olduğunu k.b 1/2/3 tuşlarından birisinden(numpad tuşları) dlc'lerin hepsi açılıyordu,oradan tüm dlc'leri açıp istediğin silahla/itemle oynayabilirsin.
Birtek Kendi Odamıza mı dlc ile oynuyoruz sanırımsaliher25' Alıntı:SerdarHan' Alıntı:Konu Sahibi Ya da Bilen Biri Cevaplayabilir mi ?
hileyi uzun zaman önce sildim o yüzden hatırlayamıyorum hangi tuş olduğunu k.b 1/2/3 tuşlarından birisinden(numpad tuşları) dlc'lerin hepsi açılıyordu,oradan tüm dlc'leri açıp istediğin silahla/itemle oynayabilirsin
BahaYasin' Alıntı:Benim Oyun Orjinal Degil Çalısırmı Acil Cevap
saliher25' Alıntı:BahaYasin' Alıntı:Benim Oyun Orjinal Degil Çalısırmı Acil Cevap
Çalışır.
BahaYasin' Alıntı:saliher25' Alıntı:Çalışır.
Herşeyi Gerektigi Gibi Dosyanın İçine Atıyom Ama Menü Gelmiyor Suana Kadar Bisürü Hile Denedim Baştan Sildim Yükledim Denerken Hiç Hile Çalısmadı
zaza58' Alıntı:Hangi tuş ile aktif oluyor ?
memo2435' Alıntı:HELAL OLSUN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM
premiumzombi' Alıntı:hocam hileyi demoda denedim olmadı demo için çalışıcan bir hile yaparmısınız cevap almak isterim
Oyun orijinal mi ***** miselametle54' Alıntı:YA ÇILDIRACAM NEDEN AÇMIYOR ANLAMIYORUM Kİ OYUNA BAŞLA TIKLIYORUM EŞİTLENİYOR DİYOR AÇMIYOR BİLGİSİYARI KIRACAKTIM EN SON
selametle54' Alıntı:steam dan indirdim ? o yüzden mi acaba
saliher25' Alıntı:selametle54' Alıntı:steam dan indirdim ? o yüzden mi acaba
Benimkide orijinal ve oluyor,adımları teker teker uygulayarak tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?