- Moderatör
-
Offline oynayacaksan 10-20 TL arası paylaşımlı hesaplar var.
Offline nasıl oluyor hocam? Xbox Game Pass arkada açık olması lazım değil mi? Bilmediğim için soruyorum bu arada.
Steam hesaplar var, istediğin oyunları seçip misal Far Cry 6, Elden Ring, RDR2 gibi offline oynanacak oyunları güncellemeleri de dahil paylaşımlı hesaplar satıyorlar.
Ama tek bir oyun içeriyor değil mi bu hesaplar yoksa birden fazla mı oyun içeriyor?
paylaşımlı hesabı bilmiyomda 1 aylık game pass alıp oyunları yüklersen sonrada oynarsınOffline nasıl oluyor hocam? Xbox Game Pass arkada açık olması lazım değil mi? Bilmediğim için soruyorum bu arada.
Ya aslında discord'dan nitro alınca 2 aylık xbox gamepass veriyodu şimdi bitirmişler sanırım o kampanyayı hiç vermedi banapaylaşımlı hesabı bilmiyomda 1 aylık game pass alıp oyunları yüklersen sonrada oynarsın
hocam boşfer boşa para diskort nitro olmasada olur ben şimdiye kadar hiç almadımYa aslında discord'dan nitro alınca 2 aylık xbox gamepass veriyodu şimdi bitirmişler sanırım o kampanyayı hiç vermedi bana
yok ya bedavaya aldım hani 1 aylık denemek için bedava veriyo ya ondan bahsediyorum alınca 2 aylık beleş xbox gamepass veriyodu ama kaldırmışlar artık herhaldehocam boşfer boşa para diskort nitro olmasada olur ben şimdiye kadar hiç almadım
hocam şöyle söyleyeyim ben zamanında crew 2 almıştım içinden gta oyunları da çıkmıştı mesela ama satın aldığın hesaplar çok fazla farklı kişiye satılıyor steam'de offline konuma getirip oynuyosun oyunları haliyle multiplayer'da çalışmıyor.Ama tek bir oyun içeriyor değil mi bu hesaplar yoksa birden fazla mı oyun içeriyor?
Eyvallah hocam teşekkür ederim bilgilendirme içinhocam şöyle söyleyeyim ben zamanında crew 2 almıştım içinden gta oyunları da çıkmıştı mesela ama satın aldığın hesaplar çok fazla farklı kişiye satılıyor steam'de offline konuma getirip oynuyosun oyunları haliyle multiplayer'da çalışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?