Onaylı Üye
webmoney üzerinden paypal hesabına para göndermem mümkün mü dostum?WebMoney para transferi yapmak için öncelikle bir webmoney hesabı açman gerekiyor ardından hesabına para yüklemen ve alıcının webmoney hesap numarasını bilmen gerekiyor webmoney'nin nasıl kullanılacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek için webmoney resmi web sitesini ziyaret edebilir veya destek ekibiyle iletişime geçebilirsin veya youtube'dan kullanımı hakkında bilgi edinebilirsin
WebMoney ile PayPal hesabına doğrudan para göndermek mümkün değildir bununla birlikte webmoney hesabından para çekebilir ve çekilen parayı PayPal hesabına yükleyebilirsin bunun için WebMoney'den PayPal'a para transferi yapmak için aracı bir hizmet kullanman gerekebilirwebmoney üzerinden paypal hesabına para göndermem mümkün mü dostum?
Paypal hesabı açsam yurt dışına para gönderebilir miyim peki yasak mıdır o?WebMoney ile PayPal hesabına doğrudan para göndermek mümkün değildir bununla birlikte webmoney hesabından para çekebilir ve çekilen parayı PayPal hesabına yükleyebilirsin bunun için WebMoney'den PayPal'a para transferi yapmak için aracı bir hizmet kullanman gerekebilir
Açabiliyorsan aç yurt dışında yasak olduğunu sanmıyorumPaypal hesabı açsam yurt dışına para gönderebilir miyim peki yasak mıdır o?
Aga paypal türkiyeden kara para dolayısıyla elini çektiğini biliyorum yani o yüzden öyle yazdım.yurtdışına para göndermek yasak ne demek? Türkiyede kullanması yasak yurtdışında istediğin gibi başkasına atabilirsin gir paypala menude görürsün zaten send falan vardı bayadır girmiyorum.
Kanka zaten türkiye hesabı açıp türk kartla para yükleyemezsin ya yurtdışında yaşayacaksın ya da gittiğinde halledeceksin onun dışında illegal açabilirsin ama oda çok zor para yükle at al falan sıkıntı çıkıyorAga paypal türkiyeden kara para dolayısıyla elini çektiğini biliyorum yani o yüzden öyle yazdım.
Hangisiyle gönderebiliyorum wise mı yoksa webmoney mi bro? Ona göre birinden hesap açacağım şimdiŞu an Türkiyede kullanılabilen bi WebMoney var @Adc Main kardeşimizin dediği gibi bide Wise var.
Bu ikisinden biriyle direkt paypal hesabına yada banka hesabına para gönderebilirsin.
Adamla anlaş okey veriyor mu diye. Olursa bu ikisini kullan.
Ben Wise kullanıyorum. Arkadaş ile alım satım yaptığımızda parayı oradan gönderiyor...Hangisiyle gönderebiliyorum wise mı yoksa webmoney mi bro? Ona göre birinden hesap açacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?