PayPal'dan para transferi yapılabilir mi ve nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle selamlar, PayPal üzerinden bir satın alım yapmak istiyorum ve satıcının PayPal hesabına 10 dolar göndermem gerekiyor ve bildiğim kadarıyla PayPal hesabıyla yurt dışına gönderim yasağı mevcut. Nasıl gönderim yapabilirim? Webmoney falan mevcutmuş ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Konu ile bilgili kişilerin danışmasını istiyorum.

Dipnot: Satıcının cashapp hesabı da mevcut. Buna nasıl gönderebilirim eğer diğerleri olmuyorsa?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
WebMoney para transferi yapmak için öncelikle bir webmoney hesabı açman gerekiyor ardından hesabına para yüklemen ve alıcının webmoney hesap numarasını bilmen gerekiyor webmoney'nin nasıl kullanılacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek için webmoney resmi web sitesini ziyaret edebilir veya destek ekibiyle iletişime geçebilirsin veya youtube'dan kullanımı hakkında bilgi edinebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
WebMoney para transferi yapmak için öncelikle bir webmoney hesabı açman gerekiyor ardından hesabına para yüklemen ve alıcının webmoney hesap numarasını bilmen gerekiyor webmoney'nin nasıl kullanılacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek için webmoney resmi web sitesini ziyaret edebilir veya destek ekibiyle iletişime geçebilirsin veya youtube'dan kullanımı hakkında bilgi edinebilirsin
webmoney üzerinden paypal hesabına para göndermem mümkün mü dostum?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
webmoney üzerinden paypal hesabına para göndermem mümkün mü dostum?
WebMoney ile PayPal hesabına doğrudan para göndermek mümkün değildir bununla birlikte webmoney hesabından para çekebilir ve çekilen parayı PayPal hesabına yükleyebilirsin bunun için WebMoney'den PayPal'a para transferi yapmak için aracı bir hizmet kullanman gerekebilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
WebMoney ile PayPal hesabına doğrudan para göndermek mümkün değildir bununla birlikte webmoney hesabından para çekebilir ve çekilen parayı PayPal hesabına yükleyebilirsin bunun için WebMoney'den PayPal'a para transferi yapmak için aracı bir hizmet kullanman gerekebilir
Paypal hesabı açsam yurt dışına para gönderebilir miyim peki yasak mıdır o?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yurtdışına para göndermek yasak ne demek? Türkiyede kullanması yasak yurtdışında istediğin gibi başkasına atabilirsin gir paypala menude görürsün zaten send falan vardı bayadır girmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yurtdışına para göndermek yasak ne demek? Türkiyede kullanması yasak yurtdışında istediğin gibi başkasına atabilirsin gir paypala menude görürsün zaten send falan vardı bayadır girmiyorum.
Aga paypal türkiyeden kara para dolayısıyla elini çektiğini biliyorum yani o yüzden öyle yazdım.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hiç uğraşma direkt binance üzerinden USDT gönder aynı mantık

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Aga paypal türkiyeden kara para dolayısıyla elini çektiğini biliyorum yani o yüzden öyle yazdım.
Kanka zaten türkiye hesabı açıp türk kartla para yükleyemezsin ya yurtdışında yaşayacaksın ya da gittiğinde halledeceksin onun dışında illegal açabilirsin ama oda çok zor para yükle at al falan sıkıntı çıkıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şu an Türkiyede kullanılabilen bi WebMoney var @Adc Main kardeşimizin dediği gibi bide Wise var.

Bu ikisinden biriyle direkt paypal hesabına yada banka hesabına para gönderebilirsin.

Adamla anlaş okey veriyor mu diye. Olursa bu ikisini kullan.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şu an Türkiyede kullanılabilen bi WebMoney var @Adc Main kardeşimizin dediği gibi bide Wise var.

Bu ikisinden biriyle direkt paypal hesabına yada banka hesabına para gönderebilirsin.

Adamla anlaş okey veriyor mu diye. Olursa bu ikisini kullan.
Hangisiyle gönderebiliyorum wise mı yoksa webmoney mi bro? Ona göre birinden hesap açacağım şimdi

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
binance üzerinde usdt at bence başka kolay bi yolu olduğunu bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
PayPal hesabınızı açın veya giriş yapın.
Ana sayfanın sol üst köşesindeki "Para Gönder" butonuna tıklayın.
Para göndermek istediğiniz kişinin PayPal e-posta adresini veya telefon numarasını girin.Göndermek istediğiniz tutarı girin ve hangi para birimi ile göndermek istediğinizi seçin.Para gönderme nedeninizi seçin. Örneğin, bir ürün satın almak, bir hizmet satın almak veya arkadaşlarınıza para göndermek gibi seçenekler mevcuttur."Devam" butonuna tıklayın.Ödeme yöntemi seçimi yapın. Ödeme yöntemi olarak PayPal bakiyenizi veya bir kredi kartınızı kullanabilirsiniz.İşlemi onaylamak için "Gönder" butonuna tıklayın.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba,
PayPal üzerinden para gönderimi yapmak mümkün değilse, TransferWise veya Skrill gibi diğer ödeme yöntemlerini kullanmayı düşünebilirsiniz. Bu hizmetler, geleneksel bankalara göre daha düşük ücretlerle uluslararası para transferi yapmanıza olanak tanır. Başka bir seçenek ise Bitcoin veya Ethereum gibi kripto para birimlerini kullanmaktır, çünkü bunlar sınırsız uluslararası transferler için kullanılabilir.

Cash App ile ilgili olarak, satıcının bir Cash App hesabı varsa, ödemeyi uygulama üzerinden gönderebilirsiniz. Uygulamayı indirin, banka hesabınızı veya banka kartınızı bağlayın ve ödemeyi satıcının Cash App hesabına gönderin.

Umarım bu yardımcı olur!

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
you can send it through Paypal, you just need to confirm the account with your documents and inform that you are going to send payment abroad, only sending money to Russia is restricted, the others are working.
you can also make the payment by paypal through an international credit card if you do not want to confirm the documents in the account

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Each system participant is automatically assigned with the internal system parameter available for public viewing, called Business Level, which is based upon the number of transactions exchanged with other system users.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
p2p transfer yoluyla yapiyorum ben ve gayet kolay oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...