Paypalla hile satın almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
paypalla satılan bir hile var nasıl alırım bilmiyorum bankamı kabul etmiyor paypal türkiyeye kapalı var mıdır almanın bir yolu

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Edit: hala 1. yol geçerli mi bilmiyorum deneyip görebilirsin.

1. vpn ile paypal hesabı kurmak örnek olarak ingiltere veya amerika seçebilirsin ama adressleri sallayamazsın nedeni ise paypal gerçek adres ile iş yapıyor. sms doğrulama siteleri var link yasak mı değil mi bilemiyorum sana ismini buraya yazayım sen bakarsın. (receive-smss) gelelim para işine oraya para aktarma işini de internet üzerinden çabalayıp yapacaksın hani olur ya internet üstü giftler falan.

normalde paypaldan ücret almak için kullanılıyor bu yol.

2. yol ise daha basit paypalın geçerli olduğu ülkede biri ile iletişimin olacak o kişi sana daha kolay yardımcı olacak sen burada para gönderip paypal hesabına yükleyebilirsin. daha mantıklı ve karşıda ki kişi yabancı biri değilse daha kolay olacaktır.
benim bildiklerim bu bilgisi olan başka arkadaşlar inşallah vardır yardımcı olurlar. kolay gelsin

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ya bu işler sıkıntılı kardeşim en güzeli enpara kartı çıkar çok rahat kardeşim hiç birşey yapmana gerek yok

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Başkan böyle bir ile giriyorsan işleyişi bilmen lazım yoksa benim gibi dolandırılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...