- Konuyu başlatan
-
ban durumu max 2 3 gündür oynuyorum daha ban yemedim ama siz genede yan hesaplarda devam edin.Eline emeğine sağlık hocam normal hesabımızla oynayabilir miyiz belli etmezsek ban durumu nedir
teşekkürler hocamban durumu max 2 3 gündür oynuyorum daha ban yemedim ama siz genede yan hesaplarda devam edin.
Ban yemeniz durumunda sorumluluk kabul etmiyorum. %100 Güvenli Değil.gelişir abeee
ban yermiyiz ?
aynı hata bende de var muhtemelen emulatör sürümümüzden kaynaklı bir hataemülötör açık olmasına ramen plase open emülotor first !!!! diyor ne yapıcam
ilerde onun için bişiler yapıcamHocam ellerine sağlık. ESP hatasız çalışıyor, hiç kasma olmadı en kalabalık alanlarda bile. Sadece aimbot sapıtıyor, çok dönüyor, aimbotu kapattım öyle oynadım.
Evet aimbot sapıtıyor ama esp çalışıyorHocam ellerine sağlık. ESP hatasız çalışıyor, hiç kasma olmadı en kalabalık alanlarda bile. Sadece aimbot sapıtıyor, çok dönüyor, aimbotu kapattım öyle oynadım.
ben emülotörü başlatmamaa rağmen ilk önce emülötörü başlat diyor lütfn ne yapıcamilerde onun için bişiler yapıcam
Rica etsem yardımcı olabilecek biri var mıhocam hileyi çalıştıramadım gameloop sürümüm 3.21.736.100 seninkinde 3.21.8 fakat oyunu güncelliyorum gameloop son sürümü kurulu mesajı alıyorum yardımcı olursan sevinirim
Post automatically merged:
aynı hata bende de var muhtemelen emulatör sürümümüzden kaynaklı bir hata
karedşim hile ban yediriyormu peki eğer yedirmiyorsa nasıl yaptığına dair video link atarmsıın rica etsemvvnhax adamdır aimli oynuyorum makroda var speed vfalan taç 2 yim xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?