kardesim link kirik bi yardim etseniz dosyayi rarlayip link atabilirmisiniz oyuna girecem bekliyorumteşekürler çalışıyor ama bir şey sormak istiyorum adamlara sıkarken aim sağa sola 360 dönüyor lütfen yardım edin
kardesim link kirik aim kullanmassan sikinti yok gostere gostere kullanma yeterhıle ban durumu nedır saygı deger arkadaslar
guncellendımı dostumteşekürler çalışıyor ama bir şey sormak istiyorum adamlara sıkarken aim sağa sola 360 dönüyor lütfen yardım edin
guncellendımısupersinnnn krall
Post automatically merged:
kardesim link kirik bi yardim etseniz dosyayi rarlayip link atabilirmisiniz oyuna girecem bekliyorum
yok daha baktim guncellenmemis linki guncelleyebilirmisinizguncellendımı dostum
guncellendımı
çok tesekkur ederım dedıgın gıbı sılıp yukleyınce duzeldı saolemilatörü sil yeniden yükle dostum
kardesim dosyayi rarlayip link atabilirmisin oyuna girecegim bekliyorum hala link kirikbugün 2 ci günüm main hesapla oynuyorum.
sadece mesafe özelliğini açtım
aim kapalı
ve legit oynuyorum ortlama leş sayım 9 . herhangi bir ban durumu ile karşılaşmadım.
arkadaslar 20 tane mesaj attim hile linki kirik bana rar layip yollayabilecek biri varmi diye kimseden ses cikmadi yardim edecek varmihıleaktıf arkadaslar yardım ederım
o dediğini anlamdım kardeşim ama hileyi açmak için kullandığın rar proğramını değiştirmeyi dene istersen . çünkü link sıkıntısız çalışıyor.hilenin linki kirik kimin elinde varsa dosyalayip link olarak atabilirmi
kardesim dosyayi rarlayip link atabilirmisin oyuna girecegim bekliyorum hala link kirik
link kırık degil. Continue ye basıp devam et gorememısındırarkadaslar 20 tane mesaj attim hile linki kirik bana rar layip yollayabilecek biri varmi diye kimseden ses cikmadi yardim edecek varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?