link basiyorum 8 saniye bekliyor mediafireye geciyor ama sayfa yok yani link kirik yada kimde varsa rarlasin farkli bi sekilde atsin cunki mediafire sayfa gozukmuyor mesaji aliyorumo dediğini anlamdım kardeşim ama hileyi açmak için kullandığın rar proğramını değiştirmeyi dene istersen . çünkü link sıkıntısız çalışıyor.
ben daha önce breezip kullanıyordum artık bu hileleri açmıyor şimdi winrar kullanıyorum. birde böyle dene istersen...
arkadaslar 20 tane mesaj attim hile linki kirik bana rar layip yollayabilecek biri varmi diye kimseden ses cikmadi yardim edecek varmi
link basiyorum 8 saniye bekliyor mediafireye geciyor ama sayfa yok yani link kirik yada kimde varsa rarlasin farkli bi sekilde atsin cunki mediafire sayfa gozukmuyor mesaji aliyorum
cantine dedikten sonra boyle cikiyor
Aim Kaldırıldı ban atıyor!
Air drop esp eklendi
5.56mermi esp eklendi
7.62 mermi esp eklendi
2xscope eklendi
3x scope eklendi
2 side kapali linke girmiyor lutfen farkli bi rar yapip atarmisiniz linkaim kalkması süper olmuş
ellerine sağlık
kakardeşim addblock. vpn değiştirici. diğer virüs proğramları ve defender açıksa hileyi indiremezsin diye biliyorum. pc bir kontorl et
ustam hepsi kapali ben yurtdisindayim dosyayi farkli bi rar yapip atmak imkansizmi olmuyor iste giremiyorum indirmiyor sayfa goruntulenmiyorkakardeşim addblock. vpn değiştirici. diğer virüs proğramları ve defender açıksa hileyi indiremezsin diye biliyorum. pc bir kontorl et
ustam hepsi kapali ben yurtdisindayim dosyayi farkli bi rar yapip atmak imkansizmi olmuyor iste giremiyorum indirmiyor sayfa goruntulenmiyor
saol kardesim verdigin linkle indirdim oldu eywallahBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam nasıl güncelledin güncelle diyorum en son sürümüdür uyarısı alıyorum 3.21.7 bendeki sürümEmulatoru son surume guncelleyınce pc yı resetledım duzeldı tesekkurler.. ELine saglık @#Eq1NoX
Bende guncelleyememıstım gameloopu bastan kurdum. Bi yarım saatimi aldı ama 3.21.8 oldu. Pc yi resetleyınce de hıle calıstı yoksa son surumde yıne calısmıor resetlemeyınce.hocam nasıl güncelledin güncelle diyorum en son sürümüdür uyarısı alıyorum 3.21.7 bendeki sürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?