Herhalde PC acilinca BIOS'a girmesinin sebebi harddisk görmüyor büyük ihtimalle. 2 tane harddisk kablosu var, ikisini de takiyorum. Olmuyor ama harddiske güç gidiyor. Harddiskden ses gelmiyor. Çalisiyor, güç veriyor hard diske. Sorun nerede olabilir, kablolardan mı?
knk çözümü şu sadce şunu yapçan ssd veya hardisk kullanıyosan onu en başa getiricen ve sonra f10 tıklayıp yes diceksin sonra yeniden başlar pcin eyer olmassa disk bozulmuştur içindekilerde bozulmuştur yani
malesef onuunda tek çözümü format atmak
Format atarsan düzelir brom bi ara ben de de olmustu bu sekilde ancak çözüme kavusaildim.. eğer önemli bilgilerin yoksa direkt olarak format kesin çözüm..
Format atarsan düzelir brom bi ara ben de de olmustu bu sekilde ancak çözüme kavusaildim.. eğer önemli bilgilerin yoksa direkt olarak format kesin çözüm..
"Other OS" diye bir seçenek olmasi lazim onu seç usta sonra boot seçeneklerinden 1. sıraya Windows'un kurulu olduğu diski seç ayarları kaydet çık tamamdirs
Bu sorunlar genelde Harddisk kaynaklı oluyor diye biliyorum. Aynı şekilde başıma gelen bir olay. Harddiski tamamı ile kablolarını her iki yandan da çıkartıp tekrardan takmayı deneyin.
Herhalde PC acilinca BIOS'a girmesinin sebebi harddisk görmüyor büyük ihtimalle. 2 tane harddisk kablosu var, ikisini de takiyorum. Olmuyor ama harddiske güç gidiyor. Harddiskden ses gelmiyor. Çalisiyor, güç veriyor hard diske. Sorun nerede olabilir, kablolardan mı?
İşletim sistemin bozulmuş veya Diskin zarar görmüş olabilir mümkün ise diski çıkartıp harici olarak başka bir cihaza takıp sağlık kontrolü yap. eğer yüzde 90 ın altında ise formatla belki çözebilirsin ama ileride aynı sorunu veya daha problematik bir şekilde olması çok muhtemel.