20 Ocak 2017 #1 Nukes Onaylı Üye Katılım 7 Şub 2016 Mesajlar 100 Tepki puanı 3 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Evet Beyler Geçen gün Corumlu Coder'in Yeni yapmış olduğu hileyi indirdim. Fakat Bilgisayarımı her açtığımda 1 dk sonra onun Hilesi geliyor Silmeyi denedim herşeyi denedim olmadı. Yardımcı olurmusunuz
Evet Beyler Geçen gün Corumlu Coder'in Yeni yapmış olduğu hileyi indirdim. Fakat Bilgisayarımı her açtığımda 1 dk sonra onun Hilesi geliyor Silmeyi denedim herşeyi denedim olmadı. Yardımcı olurmusunuz
20 Ocak 2017 Moderatör #2 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Komut istemcisini çalıştır ve msconfig.exe yaz. Başlangıç programlarında gözükecektir. Ordan engelleyebilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Komut istemcisini çalıştır ve msconfig.exe yaz. Başlangıç programlarında gözükecektir. Ordan engelleyebilirsin.
20 Ocak 2017 Konuyu başlatan #3 Nukes Onaylı Üye Katılım 7 Şub 2016 Mesajlar 100 Tepki puanı 3 Ödüller 9 10 HİZMET YILI nader11ndeu' Alıntı: Komut istemcisini çalıştır ve msconfig.exe yaz. Başlangıç programlarında gözükecektir. Ordan engelleyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim.Çok Sağol abim öldürüyordu bu ne diye Oyla 0 Olumsuz oyla
nader11ndeu' Alıntı: Komut istemcisini çalıştır ve msconfig.exe yaz. Başlangıç programlarında gözükecektir. Ordan engelleyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim.Çok Sağol abim öldürüyordu bu ne diye