- Yasaklandı
-
HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
Yok AMD athlon X2İşlemcin muhtemelen pentium değil mi?
sistem özelliklerin nelerdir ?Bende ara sıra drop denen şey giriyor çözemedim oyunu en düşüğe aldım yine aynı önceden olmuyordu sonradan ara sıra kasmaya başladı sık sık değil ara sıra çözmeme yardımcı olacak var mı ?
valla okadar alırsa mükemmel bnm i5 işlemcim var 1 gb amd 7400hd ekran kartı 60 70 ancak alıyorum 4gb ramsadece ekran kartı düşük adamın en kötü ayarlarda bide fps cfgsi faln 50 60 fps sabitlenebilir
Intel Core i3sistem özelliklerin nelerdir ?
dostum işlemci hariç iyi görünüyor ayarlarının hepsi en düşükte değil mi ? birde çözünürlük kaçta oynuyorsun acaba ?Intel Core i3
2.00GHz
4GB RAM
x64bit
2 GB Ekran Kartı
ekran kartı eski kalmış ram okadar da önemli değil i5 hangi nesil acaba kaç ghz ?yaptığın ekstra neler vardı bnm arkadaşıma lazım böyle birşey 8gb ram nvidia 710m ekran kartı sanırsam i5 işlemci 35 fps alıyo
benimkide NVIDIA GeForce 960 mı neydi bide. O da var yazmayı unutmuşum k.bdostum işlemci hariç iyi görünüyor ayarlarının hepsi en düşükte değil mi ? birde çözünürlük kaçta oynuyorsun acaba ?
Çözünürlük derken yani ekranı kaplıyor oyun. Full çözünürlük oluyor sanırım.ekran kartı eski kalmış ram okadar da önemli değil i5 hangi nesil acaba kaç ghz ?
dostum şimdi csgo ayarların en düşük olucak nvidia denetim masası ayarlarına youtubede birsürü video var ordan bakabilirsin. ekstra oalrak masaütüne gel sağ tıkla ekran çözünürlüğü var orda onu 1024x768 yap oyuna geç çözünürlüğü 4:3 ve 680x(burayı hatırlamıyorum) onu yap işte görüntü leş olucak ama 10 20 fps artış gösterecektirbenimkide NVIDIA GeForce 960 mı neydi bide. O da var yazmayı unutmuşum k.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?