Onaylı Üye
arkadaşın dediği gibi kısaca kısa devre de olabilirvideoda klavyeden ses açma ve ses kısma tuşuna bastığında
ekranda göz kırpması yada böyle hafif renk değişimleri yaşıyor musun dostum
bir de ses anfi girişini ve pc nin kasaya giren jak girişini kontrol et
eğer hoparlörler için çok lu jak girişi kullanıyorsan bütün jaklarını kontrol et
ekran kartı hdmı giriş yerindeki sıkma vidalarının sıkı olduğundan emin ol
göz kırma söz konusu ise sorun ekran kartındadır dostum
Şimdi baktım yok göz kırması söz konusu deil.videoda klavyeden ses açma ve ses kısma tuşuna bastığında
ekranda göz kırpması yada böyle hafif renk değişimleri yaşıyor musun dostum
bir de ses anfi girişini ve pc nin kasaya giren jak girişini kontrol et
eğer hoparlörler için çok lu jak girişi kullanıyorsan bütün jaklarını kontrol et
ekran kartı hdmı giriş yerindeki sıkma vidalarının sıkı olduğundan emin ol
göz kırma söz konusu ise sorun ekran kartındadır dostum
Ha şunu söylemedim benim aldığım kulaklık tek girişi olduğu için dönüştürcü kullanıyorum ondan olaiblme şansı yüzde kaç?Şimdi baktım yok göz kırması söz konusu deil.
video kasar gibi youtube kendini ağırdan alıyor demiŞimdi baktım yok göz kırması söz konusu deil.
ha ayn öylevideo kasar gibi youtube kendini ağırdan alıyor demi
bu sorun varsa cpu kullanım yüksektir
o kasma aralındada pıt pıt pt ses geliyorha ayn öyle
o zaman senin cpu'un yani işlemcin youtube için çok fazla verim harcıyor demek oluyor youtube google chrome ile birlikte çalıştığı için en az %40 gibi bir cpu kullanımına ulaşır yani senin pc'in video'da dar boğaz yapıyorha ayn öyle
Post automatically merged:
o kasma aralındada pıt pıt pt ses geliyor
kulaklık aparatı ile ilgili bi sıkıntı değil cpu dan kaynaklıSorun pc den kaynaklı gibi gözüküyor ilk defa sende görüyorum bu sorunu bunun için kulaklık aparatları var onu denemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?