- Yasaklandı
-
O nasıl oluyor telle tahtamı kapatılıyor?onu bilmiyomda ben hocalara, pc remote ile trol atıyom.
sende yüklersin ,telefondan kapatırsın tahtayı bozuk diye yutturursun ,kapatır hoca
aynenO nasıl oluyor telle tahtamı kapatılıyor?
Nasıl yaolılıyor anlatsana bizde yapak
eyw kardeşim bunu biliyorum da benim tel rahmetli olduya şimdi aklıma böyle bişi geldionu bilmiyomda ben hocalara, pc remote ile trol atıyom.
sende yüklersin ,telefondan kapatırsın tahtayı bozuk diye yutturursun ,kapatır hoca
youtube da bir sürü video var bakabilirsinNasıl yaolılıyor anlatsana bizde yapak
Sende var konu açda herkez görsünyoutube da bir sürü video var bakabilirsin
kardeşim düşünüyordum da telefon bozuldu Ayrıca bide telefonun root lu olması lazımSende var konu açda herkez görsün
Ben açayım o zamankardeşim düşünüyordum da telefon bozuldu Ayrıca bide telefonun root lu olması lazım
kıral bence hiç deneme akıllı tahta olmasada yine ders işletirler yani hertürlü ders işlersinizBeyler Vb.net İçin Pc Dondurma Kitleme Programı nasıl Yapabilirim
Okulda Akıllı Tahtaya Atcam da Ders İşlememek İçin Kod Verirseniz
Yalnız belli Bir süre ayralamak istiyorum Yorumlarınızı bekliyorum
hayır benimki rootlu ama arkadaşın rootsuz oluyorBen açayım o zaman
Saten rootsuz olurhayır benimki rootlu ama arkadaşın rootsuz oluyor
rootluda , rootsuzda oluyor
Açabilirsin kardeşim Güzel konu olurBen açayım o zaman
rootsuz da pek iyi değil rootlu olursa daha avantajlı olursunhayır benimki rootlu ama arkadaşın rootsuz oluyor
rootluda , rootsuzda oluyor
Ben özeline yazdım eher kabul ederse açarım Konu çalmak gibi olmasınAçabilirsin kardeşim Güzel konu olur
kardeşim bölüm dersi olduğu için boş bırakırlar bizikıral bence hiç deneme akıllı tahta olmasada yine ders işletirler yani hertürlü ders işlersiniz
kardeşim bölüm dersi olduğu için boş bırakırlar bizikıral bence hiç deneme akıllı tahta olmasada yine ders işletirler yani hertürlü ders işlersiniz
iyi yapmışsın youtube dan video izleyerek de yapabilirsinBen özeline yazdım eher kabul ederse açarım Konu çalmak gibi olmasın
sizin lise meslekmi anadolumukardeşim bölüm dersi olduğu için boş bırakırlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?