Arkadaşlar PC de oyun oynuyorum mesela pc kendi kendine kitleniyor donup kalıyor ama klavyemin ışığı yanmaya devam ediyor hala ve pc yi resetlemek zorunda kalıyorum resetlediğim zamanda bazen o gün daha hiç donmaya biliyor bazende hemen donuyor ne yapmam lazım
sistem özellikleri :
8 gb ddr3 ram
nvidia gts250 1 gb ekran kartı
128 gb ssd
pentium g2030 işlemci var
şuanda cmd den sfc /scannow komutunuda deniyorum umarım sonuç alabilirim bazı günler donmuyordu ama galiba yeniden başladı windows 10 u internetten indirdim yani orjinal değil ondan olabilir mi ?
İçini az önce temizledim fandaki tüm tozlar gitti şuan sıkıntı yok gibi ama bu akşam 2 kere dondu dediğim gibi dondu sonra resetledim şuan donmuyor ama 1-2 saat sonra donabilir
İçini az önce temizledim fandaki tüm tozlar gitti şuan sıkıntı yok gibi ama bu akşam 2 kere dondu dediğim gibi dondu sonra resetledim şuan donmuyor ama 1-2 saat sonra donabilir
Hmmm... LoL Dan başka bir oyun oyna kardeş şunu oyna:
CS 1.6 Yada onun gibi hafif bir oyun.
Yine donuyosa bana ulaş.
AMA LoL Açma hiç direk CS 1.6 Oyna.
İYİ FORUMLAR....
Hmmm... LoL Dan başka bir oyun oyna kardeş şunu oyna:
CS 1.6 Yada onun gibi hafif bir oyun.
Yine donuyosa bana ulaş.
AMA LoL Açma hiç direk CS 1.6 Oyna.
İYİ FORUMLAR....
Kardeşim sitede destek pc donanımsal di bir kategori var burada birsürü böyle sorunlar yaşayan arkadşlar var ben bu siteyi bayadır takip ediyorum zaten 6-7 ay olacak ve tüm sorunlarımı buraya yazıyorum çünkü bilenler buradan çıkıyor