Dediğin paneli biliyorum galiba onuda denedim öyle oluncada bu sefer mikrafon çalışmıyor mikrafon çalışırsa ses çalışmıyor onu ayarlayamadımRealtek HD Audio indirip paneli kontrol et hangi jaka takıyorsan kulaklığı o paneli seç
Kulaklığı mikrofon girişinemi taktın?Dediğin paneli biliyorum galiba onuda denedim öyle oluncada bu sefer mikrafon çalışmıyor mikrafon çalışırsa ses çalışmıyor onu ayarlayamadım
usta kulaklık 3 girişli 1 usb 2 jak kablosu var usbyi direk boş bulduğum yere sapladım jak girişlerinide mikrafon ses diye ayırıp taktım formattan önce çalışıyordu formattan sonra yok çalıştıramadımKulaklığı mikrofon girişinemi taktın?
usta önceki format atışlarımda önüme gelen ilk siteden indiriyordum realtek high definition audio driver windows 10 64 bit die şuan hangi sayfadan indirirsem indireyim çalışmıyorses sürücünü nerden indirdin yada hangi proğramdan ?
güzel düşünce ama imkanı yok formattan nasıl bozulsunHoparlör tamamen bozulmuş olabilir
I think it works well no problemmaybe your sound card has a problem
yardımcı olduğun için sağol ama kafama birşey takıldı driveri kaldırınca ne anlamı kaldıAygıt Yöneticisine gelip ses video ve oyun denetleyicilerinden realtek high definition audio ya sağ tıklayıp cihazı kaldıra bas sonra bilgisayarı yeniden başlat.
yardımcı olduğun için sağol ama kafama birşey takıldı driveri kaldırınca ne anlamı kaldı
sağol dostum yanıtın için driveri yükledim jak girişlerini yanlış takıyormuşum kendimi çok aptalca hisettimDriverBooster programını kur eksik bütün driverları yükler..çalışmazsa format at..en son bios pilini çıkar pcyi yeniden başlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?