Pc Hakkında Yardım Lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız İyimisiniz :)  :D Neyse  Konuya Gecelim 

Arkadaşlar Sorun Şu   Bilgisayarı Başlattıgımda Görev Yöneticisinde Bir Uygulama Secin Diye Bir Program Geliyor Onu Başlangıctada Bulamıyorum  

Sonra İkidebir Bu Uygulamayı Nasıl Acmak İstersiniz Diye Soruyor Sonundada  http Var  
Enson Mail.ru Dan Dosya İndirmişdim Ondan Sonra Olmaya Başladı Bilen Varsa Lütfen Sölesin

Kücük Resim Alabildim >
LZoL7a.jpg

>Not<>Birşey Yakaladım Görev Yöneticisinde Bir Uygulama Secin Diye Geciyor Ama Aslında OpenWith>Yani Birlikte Ac  Acaba Bir Kod Degişiklimi Yapıyorlar 10 dakikada 1 acıyor reklam sitesine yönlendiriyor gogle chromeyi secince openwith yani birlikte acı kapatmanın yolu varmı mümkünse silmek istiyorumda yetki istiyor yapabilen varsa ts3e gelebilirmi teknik desteklerden bir arkadaşlar.>> Yardım Lütfen

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
RE: Pc Hakkında Yardım

virüs bulaştırmışsın anti virüs programıyla temizle ve denetim masası program kaldırdan senin yüklemediğin bilmediğin programlar varsa kaldır gene devam ederse cok büyük virüsdür ozmn format ister

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Süper Üye
10 HİZMET YILI
RE: Pc Hakkında Yardım

JayKon' Alıntı:
virüs bulaştırmışsın anti virüs programıyla temizle ve denetim masası  program kaldırdan senin yüklemediğin bilmediğin programlar varsa kaldır gene devam ederse cok büyük virüsdür ozmn format ister

Daha Önceden Temizledim Bundan Kurtuldum Ama Sonra Yine Geldi İndirince Bunların  İndirme Şeyinde Bi İş Var Orda Program Ekledede Yok Temiz

Üye
9 HİZMET YILI
kolay bi virüs ise denetim masasında program ve özelliklede gözükür gözüküyor ise internetten iobit unistaller indirip virüsü kaldır ve derin tarama yap çerezleri öğüt düzelir eğer iyi bir virüs ise kaspersky ile tarama yap eğer hiç bişi olmadıysa trojen yemissin demektir eğer nanocore adlı program ile yediysen pc GG demektir format atcaksın darkcomet ile yediysen internetden darkcomet remover indir ve trojen tara eğer adam programı benim gibi iyi kulannıyor ise muhtemelen güvenlik duvarınıda kırmıştır düzelmek için windows repair adlı programı kullan neyse ama eğer silindiğinde tekrar yükleniyor ise gine format atmak gerekir kardeşim rep verirsen sevinirim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Süper Üye
10 HİZMET YILI
ByNoob' Alıntı:
kolay bi virüs ise denetim masasında program ve özelliklede gözükür gözüküyor ise internetten iobit unistaller indirip virüsü kaldır ve derin tarama yap çerezleri öğüt düzelir eğer iyi  bir virüs ise kaspersky ile tarama yap eğer hiç bişi olmadıysa trojen yemissin demektir eğer nanocore adlı program ile yediysen pc GG demektir format atcaksın darkcomet ile yediysen internetden darkcomet remover indir ve trojen tara eğer adam programı benim gibi iyi kulannıyor ise muhtemelen güvenlik duvarınıda kırmıştır düzelmek için windows repair adlı programı kullan neyse ama eğer silindiğinde tekrar yükleniyor ise gine format atmak gerekir kardeşim rep verirsen sevinirim
dostum o programı engellersem sorun kalmıck zaten bir uygulama sec birlikte ac adında windows uygulaması !kendisi herkesde var onu silsem o uyarıyı vermıcek ve rahat bide bende hardisk yok formatta atmak sıkıntı dosyalar var.

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
mauro11' Alıntı:
ByNoob' Alıntı:
kolay bi virüs ise denetim masasında program ve özelliklede gözükür gözüküyor ise internetten iobit unistaller indirip virüsü kaldır ve derin tarama yap çerezleri öğüt düzelir eğer iyi  bir virüs ise kaspersky ile tarama yap eğer hiç bişi olmadıysa trojen yemissin demektir eğer nanocore adlı program ile yediysen pc GG demektir format atcaksın darkcomet ile yediysen internetden darkcomet remover indir ve trojen tara eğer adam programı benim gibi iyi kulannıyor ise muhtemelen güvenlik duvarınıda kırmıştır düzelmek için windows repair adlı programı kullan neyse ama eğer silindiğinde tekrar yükleniyor ise gine format atmak gerekir kardeşim rep verirsen sevinirim
dostum o programı engellersem sorun kalmıck zaten bir uygulama sec birlikte ac adında windows uygulaması !kendisi herkesde var onu silsem o uyarıyı vermıcek ve rahat bide bende hardisk yok formatta atmak sıkıntı dosyalar var.

Varsa arkadaslarından tanıdığından harici disk al dosyalarını oraya kopyala ama dikkat et o doslayarın içinde olabilir virüs sonra temiz format at ve yandex kullan Yandex'den dosya indirdiğin zaman indirme bitince tarama yapıyor virüs varsa saten sana o dosyayı açma imkanı vermiyor ya sileceksin yada sileceksin gibi bişe 
Her ne kadar arkadasın dediği programlara temizlesende illa biyerde kalıntısı olur oda ilerde gene sıkıntı yapar Sen en temizinden bi format çek PC kendine gelsin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Süper Üye
10 HİZMET YILI
burda bizim arkadaşlardada yokki ya ::( şu openwith silsem bişey olurmu ki Aramaya Yaz Bak. Bilgisayarda O Cıkıyor 2 de Bir Secmemi İstiyor Onu Silsem Kurtulcam Zaten. tek sıkıntı o. ama işde system32 de yetkim yok kendime yetki verip onu silmem lazım.

JayKon' Alıntı:
mauro11' Alıntı:

Varsa arkadaslarından tanıdığından harici disk al dosyalarını oraya kopyala ama dikkat et o doslayarın içinde olabilir virüs sonra temiz format at ve yandex kullan Yandex'den dosya indirdiğin zaman indirme bitince tarama yapıyor virüs varsa saten sana o dosyayı açma imkanı vermiyor ya sileceksin yada sileceksin gibi bişe 
Her ne kadar arkadasın dediği programlara temizlesende illa biyerde kalıntısı olur oda ilerde gene sıkıntı yapar Sen en temizinden bi format çek PC kendine gelsin

Yinede Teşekürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...