Pc hardiskini aparatla hariciye dönusturme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sa gençler elimde bir adet cıkma wd 1tb hardisk var fakat ben bunu harici hardisk yapmak istiyorum tasinabilir olcak usb ile calicak bunun icin bana nasil bi aparat lazim farkli fakli sitelerden cok arastirdim fakat kafam cok karisik suan

Hardisk usb 3.0 ve 2.0 hizlarinda cift kablolu bi apart olcak ve pcye usb ile baglanti olcak disardan extra bir fis priz istemicek gucu sadece pc ye bagladiginsda usbden alcak fiyati hic onemli degil

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla oyle birşey olamaz çünkü
2.5 lik taşınabilir HDD lerde güç USB den alınır; 3.5" lik modellerde ise güç adaptör vasıtası ile şebekeden alınır.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben cok dusundum fakat laptoptaki 500gb lik seagte yaptim pc hardiski icin fis gerekiyo banada bunun icin aparat lazim laptop ssd kasasi gibi kasa lazim hddnin uzerine kap giydirme yapcam bildiginiz sitelerde boule bisey varmi

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Öyle bir aparat var.
Googlede basitçe arayarak bulabilirsin.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
fark ettiysen 1 tanesinde tek bazılarında 2 tane usb neden sence ?
Hdd ye yeterli enerji sağlanamaması. Bir tanesi enerji bir tanesi veri/ data transfer. Daha iyi bakarsan teklilerin başka ikililerin başka hdd ler için olduğunu görürsün bazılarının thumbnailinde bile var (google sonuçları farklılık gösterebilir bende vardı) PC USB çıkışları 5V verir. İkili bir seri bağlamayla 10V a çıkarlıp konfanstörler ve aparatlarla HDD nin ihtiyaç duyduğu voltaja ulaşılabilir veya 5V ile yeter mi bilmiyorum yetmiyosa Voltaj katlama ile yetiyosa da daha hızlı data transferi için elektrikle uğraşmayan bir usb portu kullanmak daha mantıklı olucaktır bunlar da yorumlandığında mantıklı sebepler bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...