- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
overclock edilmiş pcleri asla tercih etmem çünkü risklidirler yanlış düşünüyor olabilirim ama pcnin yanmasından korkarımevet dostum içindeki monütörlerle beraber toplamı 4 bine sistem hazır oluyor tek parçası degil oyun oynanır rahat fps alınabilir hatta güzel sistemleri var ama dediklerime bak diğerleri kazık fiyat dostum
Bu konuda birşey diyemem reis orası senin düşüncen saygı duyarım ama yinede incelemekten zarar gelecegini düşünmüyorum çogu arkadaşım menmun hiç sıkıntı yaşamadılar bende bi miktar para biriktirip almayı düşünüyorum diyebilirimoverclock edilmiş pcleri asla tercih etmem çünkü risklidirler yanlış düşünüyor olabilirim ama pcnin yanmasından korkarım
ben kendimin toplamak istediği bir şey yapmak istiyorum o yüzden parça soruyorumBu konuda birşey diyemem reis orası senin düşüncen saygı duyarım ama yinede incelemekten zarar gelecegini düşünmüyorum çogu arkadaşım menmun hiç sıkıntı yaşamadılar bende bi miktar para biriktirip almayı düşünüyorum diyebilirim
anlıyorum reis sadece benimkisi öneriydi ^-^ben kendimin toplamak istediği bir şey yapmak istiyorum o yüzden parça soruyorum
friends I'm thinking of collecting a pc recently, you can suggest something like a computer carcass right now, nice economic video card or other parts.
thanks mateif you are looking to build a pc try this site
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapthere's a lot cool build up pc from scratch that people DIY
plus you can build your pc there where you can see if the CPU is compatible with the motherboard you are trying to buy
hope this helps
hmm u know price?I suggest GTX 1050 OC edition was very cheap
bakacağım önerin için sağolekran kartı olarak rx 570 kullanablrsn
200$hmm u know price?
olabilir önerin için teşekkürlergtx 1050 alabilirsin 4gb lık her oyunu rahat açar ve ucuza halledebilirsin
Rica ederim iyi forumlarolabilir önerin için teşekkürler
ya güncel oyunları oynamak istiyorum bana o yeter yani atıyorum bannerlordEkran kartı olarak benim kullandığım GTX 1060 kullanıyorum tavsiye ederim.En yüksek performansı alamazsın ama işimi görüyor
katılıyorum. hem uygun fiyata alabilir hem de istediğin oyunu rahatlıkla çalıştırabilirsingtx 1050 en düşük ve işe yarar olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?