VerifySpoof
Süper Üye
bi denerim kardeş bide kablosuz beniki bi adamdan yaptırdık çatıya çıktı uydu felan bişe yaptıMH'ye hızlı girmesinin sebebi siteyi sık kullandığın içni ön belleğe almış olması olabilir yada direkt sitenin hızı ile alakalı olabilir onun dışında internet hızın dalgalıysa servis sağlayıcını ara bilgi al bir sorun onların tarafındaysa hallederler oradan.
ülkede internet tek el o yüzden hepsi türk telekomdan alıp aracı olarak satıyor tavsiyem türknet eğer türknet altyapısı bulunmuyorsa türk telekom bağlat. İnternetin yavaş olmasının sebebi baglattığın kişi büyük ihtimalle daha önce görmüstüm oyle yerel satıcılar hatta biri arkadaşım ama yine bağlatmadım oradan. Bayağı sorun çıkıyormuş.bi denerim kardeş bide kablosuz beniki bi adamdan yaptırdık çatıya çıktı uydu felan bişe yaptı
fakat burda altyapı yok ondan bunu yaptırdık alt yapı yokburdaülkede internet tek el o yüzden hepsi türk telekomdan alıp aracı olarak satıyor tavsiyem türknet eğer türknet altyapısı bulunmuyorsa türk telekom bağlat. İnternetin yavaş olmasının sebebi baglattığın kişi büyük ihtimalle daha önce görmüstüm oyle yerel satıcılar hatta biri arkadaşım ama yine bağlatmadım oradan. Bayağı sorun çıkıyormuş.
Türk telekom altyapısıda yoksa yapacak bir sey yok o zaman maalesef mahkumsunuz ona.fakat burda altyapı yok ondan bunu yaptırdık alt yapı yokburda
bide burda yeniden başlat reset fabrika ayarlarına dön felan var tendayın sitesinde hemde dinamik ip ip degiştirsek düzelmi acaba?Türk telekom altyapısıda yoksa yapacak bir sey yok o zaman maalesef mahkumsunuz ona.
wps etkinleştir devre dışı bırak felan var bi işe yararmı devre dışı bıraksam cevaplarsan sevinirim?bide burda yeniden başlat reset fabrika ayarlarına dön felan var tendayın sitesinde hemde dinamik ip ip degiştirsek düzelmi acaba?
Wps modem güvenliği için. Açık olması yararına olur herkes baglanamaz.wps etkinleştir devre dışı bırak felan var bi işe yararmı devre dışı bıraksam cevaplarsan sevinirim?
bide yeniden başlar var fabrika ayarlarına dön felan var yeniden başlatsam ip degişirmi? ve düzelirmiWps modem güvenliği için. Açık olması yararına olur herkes baglanamaz.
para istermi fazla ?Interneti veren kişinin ayarladığı hız 4 veya 8 mbps onunla konusup en azindan 16 ayarlamasını soyleyiyeceksiniz, modemi yeniden baslatmanın pek faydası olmayacaktır.
Kendi fiyatlarını belirliyorlar emin değilim ben superonline kullanıyorum 16mbps ve 100gb akk için 70 ödüyorum.para istermi fazla ?
beniki sınırsız ama 35 tl kaç mb bilmiorumKendi fiyatlarını belirliyorlar emin değilim ben superonline kullanıyorum 16mbps ve 100gb akk için 70 ödüyorum.
Kimse sınırlı diye satmiyor zaten herkes sınırsız adı altında satıp belli bir kotayi aştıktan sonra hızı düşürüyorlar.beniki sınırsız ama 35 tl kaç mb bilmiorum
onu interneetten izle bak kaspersky olur herhaldenerden bide kaspersky indiriyorum şuan olurmu o nerden bakcam bide
malwarebytes dedi herkes onu indiriyorum şiaun 2 saatte indionu interneetten izle bak kaspersky olur herhalde
gerçekten internet gg olmus heme bak yoksa boyle kafayı yeersınmalwarebytes dedi herkes onu indiriyorum şiaun 2 saatte indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?